Bridgerton – serial de epoca pe Netflix
Netflix va aduce o noua productie originala numita Bridgerton. Creatorul serialului de epoca este Chris van Dusen (Scandal – 2012, Anatomia lui Grey – 2005) iar producatoarea este Shonda Rhimes.

Bridgerton este o adaptare a best-sellerelor scrise de Julia Quinn si prezinta un scenariu romantic din timpul Regentei Angliei de la inceputul anilor 1800. Julia Quinn este foarte apreciata in zona scrierilor romantice (a vandut peste 10 milioane de carti doar in SUA), motiv pentru care se doreste ca productia originala Netflix sa se ridice la nivelul asteptarilor.

In serialul de epoca Bridgerton vom putea vedea urmatorii actori: Adjoa Andoh (Invictus – 2009, Fractured – 2019), Julie Andrews (castigatoarea premiului Oscar cu Mary Poppins – 1964, a jucat si in Victor Victoria – 1982, The Sound of Music – 1965), Jonathan Bailey (Doctor Who – 2005, W1A – 2014), Ruby Barker (Wolfblood – 2012, Doctors – 2017), Jason Barnett (Agatha Raisin – 2014), Sabrina Bartlett (Poldark – 2015), Joanna Bobin (The Brothers Grimsby – 2016, Alice Through the Looking Glass – 2016) si altii.

Data lansare Bridgerton pe Netflix
Serialul Bridgerton va debuta pe Netflix in prima zi de Craciun, pe 25 decembrie 2020.

La prima vedere, Bridgerton este un serial original Netflix care are potentialul de a impresiona, in special pasionatii de productii de epoca si de drame romantice.
Trailerul acestui serial se poate viziona pe YouTube aici, avand deja peste 40.000 de vizualizari, la numai doua ore de la incarcarea acestuia pe platforma online:

Bridgerton – serial de epoca pe Netflix
Acestea sunt cartile din colectia Bridgerton scrise de Julia Quinn:

  • Eu si ducele – The duke and I
  • The Viscount who loved me
  • Propunerea unui gentleman – An offer from a gentleman
  • Romancing mister Bridgerton
  • To Sir Phillip, with love
  • When he was wicked
  • It’s in his kiss
  • On the way to the wedding

Shonda Rhimes lucreaza si la alte productii noi, cateva fiind The Warmth of Other Suns, Pico & Sepulveda, The Residence, Sunshine Scouts sau Hot Chocolate Nutcracker.

Voua ce impresie v-a lasat trailerul serialului Bridgerton?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.