Iisus din Nazaret si Fiul lui Dumnezeu se vad la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV va difuza in perioada 1-4 mai unul dintre cele mai apreciate filme biblice despre viata Mantuitorului Iisus Hristos. Filmul se numeste Iisus din Nazaret (1977). Pro TV a impartit acest film in 5 parti iar acesta este orarul de difuzare:

  • prima parte: pe 1 mai, de la 00:15
  • partea a doua: 2 mai, de la 23:45
  • partea a treia: 3 mai, de la 22:45
  • partile 4 si 5: de la 00:15

Filmul Iisus din Nazaret (1977) a fost facut de regizorul italian Franco Zeffirelli la cererea Papei Paul al VI-lea. Acest film a avut cel mai mare buget din istoria filmelor biblice facute pana atunci. Filmul spune povestea lui Iisus de la nastere, procesul condamnari isale la moarte si Invierea asa cum scrise in Noul Testament.

Pentru realizarea cat mai corecta a filmului, regizorul italian s-a consultat cu experti de la Vatican. In distributia filmului Iisus din Nazaret vom descoperi unii dintre cei mai emblematici actori ai acelor, vremuri pornind de la Robert Powell (Iisus), Olivia Hussey (Maria), Anne Bancroft (Maria Magdalena), James Eral Jones (Baltazar) si multi altii.

Iisus din Nazaret a avut un buget intre 12-18 milioane de dolari, filmul s-a filmat in Maroc si Tunisia. Fiecare parte a filmului are durata medie initiala de o ora si 36 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,5.

Iisus din Nazaret si Fiul lui Dumnezeu se vad la Pro TV

Iisus din Nazaret nu este singurul film biblic pe care il vom putea urmari la Pro TV. Postul va difuza si Fiul lui Dumnezeu (2014), acest film este impartit in doua parti cu difuzare pe 30 aprilie, de la 00:15 si pe 3 mai la 01:30.

Acest film prezinta viata Mantuitorului de la nastere pana la perioada adulta in care a inceput sa faca minuni, minuni care au dus la crucificarea sa. Fiul lui Dumnezeu are durata de doua ore si 18 minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

In perioada Sarbatorilor Pascale mai puteti urmari la TV si alte filme biblice, cum ar fi: Miracolul din Nazaret (National TV, 3 mai, ora 21), Noe (4 mai, ora 20, National TV), Maria din Nazaret (4 mai, ora 21, TVR 1), Iisus (3 mai, ora 23 si 4 mai 00:00, Kanal D), Omul lui Dumnezeu (Antena Stars, 3 mai, ora 21:30), Biblia (Kanal D2, 1-2 mai, ora 21, partile 1 si 2) Aproape de Iisus: Iuda (3 mai, ora 21, Kanal D2), Biblia: David (partile 1-2, 4-5 mai, ora 20, Kanal D2)

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII