Ilegal cu Mariana van Zeller – sezonul 3 la National Geographic
Joi, 23 februarie, va incepe in premiera pe National Geographic sezonul 3 al seriei documentare Trafficked with Mariana van Zeller / Ilegal cu Mariana van Zeller (2020). Aceasta serie va fi difuzata in fiecare seara de joi, de la ora 22.

In Ilegal cu Mariana van Zeller, jurnalista patrunde in cele mai periculoase piete negre din lume cum ar fi traficul de droguri, trafic de arme, falsificatori, traficanti de animale, trafic de organe sau cluburi ilegale de lupte.

In fiecare episod, Mariana van Zeller intra intr-o astfel de piata incercand sa le ofere telespectatorilor toate detaliile despre modul prin care se desfasoara activitatea pe acea piata si cum se fac aceste tranzactii. Aceste detalii sunt oferite chiar de interlopii afacerilor respective, interviurile sunt facute fara a se afla identitatea acestora.

Au fost cazuri cand in timpul realizarii unui episod despre o afacere ilegala, jurnalista s-a intalnit cu fortele de ordine, cu fosti puscariasi, alti jurnalisti sau oameni obisnuiti care au fost nevoiti din diverse motive sa intre in astfel de afaceri ilegale. Scopul realizarii acestui documentar este acela de a intelege mai bine economia subterana de mai multe miliarde a lumii.

Ilegal cu Mariana van Zeller – sezonul 3 la National Geographic

Primele doua sezoane se pot urmari pe aplicatia de streaming Disney+. Jurnalista Mariana van Zeller a castigat premiul Peabody si duPont si este corespondent al postului National Geographic. Ilegal cu Mariana van Zeller a fost nominalizat anul acesta la premiile Emmy. Seria va avea si sezonul 4.

Sezonul trei al acestei serii documentare are 9 episoade, durata fiecarui episod este de 47 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,4. Iata cateva episoade interesante ale sezonului 3: Trafic de organe, Arme fantoma, Bande criminale si altele.

National Geographic are licenta tematica de documentare si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din Romania.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre noul sezon Ilegal cu Mariana van Zeller in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.