Imi pare bine sa ma cunosc – un nou serial de comedie ce isi va avea debutul in curand pe Netflix. Serialul (ce este o productie coreeana) este bazat pe o carte. Genul lui este excentric si romantic (conform siteului Netflix si Imdb). Numele lui real este Hello, me!

Limita de varsta pentru acest serial este de minim 13 ani, iar primul sezon isi va face aparitia pe Netflix incepand cu 15 aprilie 2021.

Productia se bazeaza pe o poveste simpla, ce este inspirata dintr-o carte. In rolul principal este o femeie a carei situatie nu este prea stralucita, ce are parte numai de ghinioane. Viata ei se schimba total cand intr-o zi isi face aparitia o versiune mult mai tanara a ei ce o convinge ca este timpul sa faca o schimbare.

Mai jos puteti viziona trailerul oficial al serialului. Din pacate acesta nu are subtitrarea in limba romana (ci doar in engleza). Pe Netflix se poate viziona trailerul cu subtitrare in limba romana.


In rolul principal regasim actorii Kang-hee Choi ( cunoscuta in serial sub numele de Ban Ha Ni), Kim Young-kwang (cunoscut sub numele de Han Yu Hyeon), Re Lee (cunoscuta in serial ca fiind versiunea mai tanara a Ban Ha Ni), Eum Moon Suk (cunoscut sub numele de Eum Moon Suk) si multi altii. I-am numit doar pe acestia fiindca doar ei sunt cei care isi fac aparitia in toate episoadele din primul sezon.

Primul sezon al serialului „Imi pare bine sa ma cunosc” (Hello, Me!) are 16 episoade si cel mai probabil intreg sezonul va fi publicat pe Netflix. Conform Imdb, pana pe 15 aprilie (atunci cand serialul va fi publicat pe Netflix), toate cele 16 episoade vor fi lansate.

Nota obtinuta de serial pe Imdb, pana in prezent, este de 7.6/10. Totusi, avand in vedere ca nota este una buna, ea este obtinuta in urma votului a 75 de utilizatori.

Voi ce parere aveti despre acest tip se productii, avand in vedere ca Netflix a mai publicat pana acum seriale coreene? Nu ezitati sa va postati opinia in campul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.