Orbiti de ceata (Kohhra): asteptam vesti despre sezonul 2

Serialul indian Orbiti de ceata (titlu original: Kohhra) este notat pe platforma IMDb cu nota 7,6 si cu cota de popularitate 20. Pe Netflix Romania, Orbiti de ceata este unul dintre cele mai vizionate seriale din aceasta saptamana. Serialul cu 6 episoade cu durata de circa 47 de minute a fost lansat pe platforma de streaming Netflix la data de 15 iulie 2023. Deocamdata, Netflix nu a confirmat sau infirmat inceperea productiei sezonului 2.

Orbiti de ceata a fost creat de Sudip Sharma si regizat de Randeep Jha. Sudip Sharma este un scenarist indian cunoscut pentru Udta Punjab (premiul pentru cel mai bun scenariu din partea Stardust Awards, India, 2017), Paatal Lok (premiul pentru cel mai bun scenariu din partea Asian Television Awards, 2020, premiul pentru cel mai bun serial, premiul pentru cea mai originala poveste si premiul pentru cel mai bun scenariu din partea Filmfare OTT Awards, 2020).

Orbiti de ceata a fost apreciat pentru imaginile rustice, realiste si puternice care releva adevarul pas cu pas si mentin atentia spectatorilor. Actiunea serialului incepe cu o crima a carui victima este chiar un tanar viitor mire.

Crima a fost comisa cu doar cateva zile inainte de nunta, iar in acelasi timp politistii au de a face si cu disparitia unui tanar cu cetatenie straina. Oamenii legii trebuie sa rezolve ambele mistere in timp ce se confrunta cu propriile probleme personale. Pe masura ce investigatia se dezvolta, suntem implicati nu doar in dramele personajelor, ci si in problemele societatii contemporane din India.

Orbiti de ceata (Kohhra): asteptam vesti despre sezonul 2

Serialul Orbiti de ceata face parte din categoria serialelor indiene de drama, mister, politist si thriller si a fost caracterizat ca fiind dur si plin de suspans.

In rolul lui SI Balbir Singh Sekhon joaca actorul indian Suvinder Vicky, castigator al premiului pentru cel mai buna actor in rol secundar din partea Hitlist OTT Awards (2023, CAT). Acesta a mai castigat si premiul premiul pentru cel mai bun actor din partea Critic’s Choice Film Awards India pentru filmul Meel patthar in anul 2022. In anul 2020, Suvinder Vicky a castigat premiul pentru cea mai buna interpretare intr-un film asiatic din partea Singapore International Film Festival, pentru rolul din acelasi film.

In rolul lui ASI Amarpal Garundi il vedem pe actorul Barun Sobti, actor indian castigator a 10 premii pentru actorie, dintre care: premiul pentru cel mai popular actor intr-un rol secundar din partea IWM Digital Awards (2021, Asur: Welcome to your dark side), premiul pentru cel mai bun actor  din partea Indian Television Academy Awards (2012, Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon), precum si alte premii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.