Acoperire retea Digi Spania

Acoperire retea Digi Spania – Digi Spania a inceput furnizarea serviciilor fixe din septembrie 2018, oferind treptat servicii prin cablu (internet si telefonie fixa) in mai multe regiuni. In acest articol vom vedea cum putem verifica acoperirea disponibila pentru serviciile Digi Spania la o anumita adresa.

Digi Spania ofera servicii fixe (internet fix si telefonie fixa) si servicii mobile folosind infrastructura inchiriata a operatorului Telefonica. Serviciile fixe sunt furnizate prin infrastructura de fibra optica (FTTH) sau ADSL iar serviciile mobile functioneaza pe reteaua 3G/4G.

Acoperire disponibila Digi Spania
Pentru a verifica acoperirea disponibila in zona noastra trebuie sa accesam site-ul oficial digimobil.es – selectam EN CASA Solicita fibra aici sau in punctele noastre de vanzare – selectam serviciile dorite – Continuar – mai departe introdcem adresa (cod postal, provincia, localitatea, strada si numarul strazii) – Continuar

Daca in urma verificarii de pe site-ul Digi Spania rezulta ca nu exista acoperire pentru serviciile fixe in zona noastra, putem lasa un numar de telefon de contact si numele nostru pentru a ne anunta cand va fi disponibila acoperirea Digi si in zona dorita.

In prezent Digi Spania ofera servicii fixe in urmatoarele regiuni dupa cum urmeaza: Madrid, Valencia, Seville, Cordoba, Huelva, Guadalajara, Toledo, Malaga, Zaragoza, Castellón, Alicante, Murcia, Almería, Granada, Barcelona, Lleida, Tarragona;

Daca suntem interesati de serviciile fixe Digi Spania si in alte regiuni care nu se regasesc in lista de mai sus, putem face o sugestie la relatii cu clientii Digi Spania la numarul 0314006422 (apelabil din Romania) / 642642642 (apelabil din Spania) sau online pe pagina Facebook Digi Mobil Spania. Lista regiunilor acoperite de serviciile Digi Spania a fost actualizata ultima data pe 17.11.2019;

Acoperire retea Digi Spania

Serviciile Digi Spania au fost lansate initial pentru romanii aflati pe teritoriul Spaniei insa s-au dezvoltat rapid si au devenit apreciate inclusiv de spanioli sau alti rezidenti de pe teritoriul Spaniei. Digi Spania ofera servicii mobile de peste 11 ani iar din septembrie 2018 compania a inceput sa furnizeze inclusiv servicii fixe (internet si telefonie fixa). Serviciile fixe sunt furnizate pe infrastructura de fibra optica (FTTH) sau ADSL. In anul 2018, Digi Mobil Spania avea un numar de 1.340.000 de abonati.

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare privind serviciile fixe si mobile Digi Spania lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.