Putem lua gratis un telefon de la Digi?
In acest articol vom clarifica un subiect pentru care am primit mai multe solicitari din partea abonatilor existenti sau a potentialilor abonati Digi (RCS – RDS), informatie care ne-ar putea fi utila in special in aceasta perioada, cu cateva zile inainte de Black Friday (perioada de reduceri atat la Digi cat si la alti operatori sau la alte magazine online).

Daca ne gandim la un telefon gratuit in adevaratul sens al cuvantului, fara sa platim nimic pentru el (nici avans si nici rata lunara) atunci raspunsul este unul negativ, nu putem primi un telefon gratuit de la Digi indiferent de abonamentul detinut.

Insa, de la Digi putem achizitiona un telefon fara avans cu rata lunara (12 rate Digi sau 24 de rate bancare – Unicredit) sau un telefon cu avans insa fara rata lunara.

Desi nu putem primi un telefon gratis de la Digi, avem posibilitatea sa optam pentru unul dintre abonamentele Digi Mobil Optim (abonamentul recomandat este Digi Mobil Optim Nelimitat, in special daca avem minim 2 abonamente mobile) si putem lua un telefon in rate. In functie de valoarea telefonului, acesta poate fi luat fara avans, platind o rata lunara (12 rate Digi sau 24 rate bancare, depinde la ce tip de rate ne incadram).
Putem lua gratis un telefon de la Digi?
Pentru a explica diferenta intre ratele Digi si ratele Unicredit, vom lua ca exemplu modelul cu brand propriu, Digi K2. Acest model este oferit de Digi in urmatoarele conditii:

 • avans 0 si rata lunara 83 lei (12 rate Digi) – portarea unui abonament din alta retea + minim un serviciu fix RCS – RDS – suma totala rate 996 RON
 • avans 0 si rata lunara 41.5 lei (24 rate bancare) – portarea unei cartele prepay din alta retea + minim un serviciu fixe RCS – RDS (daca nu avem un serviciu fix, oferta e valabila si la fidelizare, adica la prelungirea abonamentului pe 24 de luni) – suma totala rate 996 RON
 • avans 0 si rata lunara 45.5 lei (24 rate bancare) – portarea unei cartele prepay din alta retea, fara alte conditii – suma totala rate 1092 RON
 • avans 187 lei si rata lunara 38 lei (24 rate bancare) – fara portare sau alte conditii – suma totala avans + rate 1099 RON

In concluzie, cele mai avantajoase variante de rate sunt primele doua, la care nu trebuie sa platim nici avans, prima rata fiind facturata, practic la ridicarea telefonului nu platim nimic. Suma finala rezultata din plata ratelor este, de asemenea, avantajoasa, comparativ cu celelalte variante, unde suma poate creste chiar si cu 103 lei la acest model.

Insa, daca nu dorim sa platim rate lunare pentru un telefon, putem opta pentru unul dintre abonamentele Digi Mobil Avantaj, vom achita un pret redus pentru telefon insa nu vom avea rata lunara. Abonamentele Avantaj costa intre 2 si 5 euro pe luna si sunt mai putin avantajoase (in ciuda numelui) decat abonamentele Optim. Iata beneficiile oferite de abonamentul Digi Mobil Avantaj 2:

 • 200 de minute catre toate retelele nationale si internationale fixe si mobile (inclusiv catre reteaua Digi)
 • 100 SMS-uri incluse in reteaua Digi
 • 5GB trafic de internet inclus in reteaua 3G, diferenta de pana la 50GB este disponibil in reteaua 4G
 • 80GB trafic de internet inclus in reteaua 5G

Putem lua gratis un telefon de la Digi?
Telefoanele disponibile cu abonamentele Digi Mobil Avantaj sunt urmatoarele:

 • AllView M9 Join – 70 RON
 • Eboda T310 – 70 RON

Aceasta oferta nu este disponibila pe site-ul Digi Romania, a fost observata in anexa primita la contract iar informatiile furnizate mai sus sunt din partea reprezentantilor relatii cu clientii Digi.

In concluzie, Digi NU ofera gratis smartphone-uri sau telefoane clasice iar daca dorim sa optam pentru un telefon, cel mai avantajos este sa portam un abonament din alta retea si sa avem minim un serviciu fix. La portarea unui abonament Digi ofera reducere 50% la abonament timp de 6 luni iar la portarea unei cartele prepay se ofera 50% reducere timp de 3 luni.

Preturile smartphone-urilor Digi sunt competitive insa nu sunt mereu mai ieftine decat telefoanele comercializate de site-urile online, de unde putem achizitiona „la liber” un telefon, fara obligativitatea de a opta pentru un abonament. Daca suntem interesati de un anumit model, este indicat sa calculam avansul + ratele in reteaua Digi dar si preturile din mediul online.

Gasiti aici lista completa de telefoane oferite de Digi cu avans 0.

Digi nu ofera telefoane mobile fara abonament.
Daca aveti nelamuriri despre acest subiect sau doriti sa stiti cat va costa un telefon de la Digi, lasati un comentariu care sa contina raspunsul la urmatoarele intrebari:
-ce model va intereseaza?
-doriti portarea unui numar din alta retea? daca da, prepay sau abonament?
-aveti minim un serviciu fix pe acelasi contract?
-aveti un abonament existent de telefonie mobila pe care doriti sa-l prelungiti pe 24 de luni?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

61 COMENTARII

  • Buna seara,
   La Digi puteti lua un alt telefon pe acelasi abonament doar daca au trecut 24 de luni de cand ati primit telefonul de pe abonamentul respectiv. Altfel, trebuie sa mai faceti inca un abonament separat.

  • Buna ziua,
   Pretul telefoanelor depinde, evident, de modelele pe care le doriti.
   Pretul abonamentului este intre 2 si 5 euro, in functie de abonamentul dorit. Abonamentul recomandat este Digi Mobil Optim Nelimitat care costa 5 euro pe luna.
   Trebuie sa faceti o comanda online pe site-ul Digi sau va prezentati intr-un sediu.
   Daca veti solicita portarea pana pe 4 iulie, veti beneficia si de o reducere la abonament de 50% timp de 6 luni.

 1. Buna eu am abonament la digi acum in 11 iunie imi iese un abonament vreau si eu un tel din asta apple ce trebuie sa fac sunt client vechi aproape de 3 ani

 2. Buna ziua sunt **** violeta și vreau sa iau un tf de la digi și am doua cartele pe abonament dar vreau un tf dar fără sa plătesc nimic cnd al primesc ce treb sa fac

 3. Atât eu cât si sotia suntem clientii dumneavoastra vechi ( 2 telefoane, tv si internet ). Nu am beneficiat de achizitionrea unui telefon de la dvs. Dorim sa acihizionam un telefon nou. Va rog sa-mi comunicati oferta dvs. Mentionez ca avem 75 de ani. Multumesc anticipat.

 4. Buna ziua daca am abonament la digi (precizez ca am 3 nr in acest abonament)nu am încă 2 ani de contract pot achizitiona un tel performant mai inainte

  • Buna ziua,
   Doriti sa platiti in total 19 lei pe luna atat pentru abonament cat si rata telefonului? Ce model de telefon va intereseaza? Doriti si portarea unui numar din alta retea? Aveti si servicii fixe RCS & RDS?

  • Puteti sa va abonati la Digi Mobil in 2 metode . 1 Va prezentati intr-un magazin Digi cu buletinul. 2 Sau va abonati online pe site-ul Digi. ro Mobil- Digi Mobil va alegeti ce abonament doriti si apasati butonul comanda. Sau daca portati un nr din alta retea dati Mobil- Portare si acolo mai jos aveti toate detalile pentru portarea online.

  • Digi nu prea are oferte la prelungire, stiam ca la nivel national aveau intr-un timp 50% reducere la abonament timp de 4 luni, la prelungirea contractului pe 24 de luni. Insa, puteti sa le dati un telefon pentru a verifica sigur acest lucru.
   Cat despre un telefon mobil, va putem spune si noi in ce conditii puteti lua un telefon insa mentionati ce model v-ar interesa si daca doriti portarea unui numar din alta retea (daca da, prepay sau abonament).

  • Vreti sa portati un nr din alta retea? Intrati pe Site-ul Digi. ro Mobil -Portare sau Digi Mobil si va alegeti ce abonament doriti. Sau prezentati-va intr-un magazin Digi.

  • Niste neseriosi! Mama asteapta si acum telefonul de la ei, cica nu e pe stoc, la 2 luni de la portare, caci avea nevoie de un nou telefon, cel vechi avand probleme. M.am saturat sa tot astept cate 15 min sa vb cu un operator care mereu imi pune aceeași placă, nu e pe stoc, nu stiu cand va fi si o sa fie anuntata cand il vor avea. Mai nesimțiți de atat…

   • Daca nu doriti sa vorbiti la telefon cu cei de la Digi contactati pe pag de Facebook Digi Romania printr-un mesaj privat raspund rapid de luni pana vineri de la 09-18.