Imperiul Leilor – sezonul 2 – in curand pe Pro TV
Postul de televiziune Pro TV va difuza in curand sezonul 2 al emisiunii Imperiul Leilor. De curand a fost prezentata lista cu leii emisiunii (oameni de afaceri care vor sponsoriza cele mai bune idei prezentate).

Aceasta emisiune se adreseaza oamenilor indrazneti care au o idee de afaceri insa nu detin fonduri suficiente de inceput si cauta un partener pentru afacerea lor. In acest material vom face o mica prezentare a membrilor emisiunii.

Dan Sucu este un om de afaceri din domeniul mobilier. Este fondatorul brandului romanesc de mobila Mobexpert. Dan Sucu a fondat Mobexpert in 1990 si detine 26 de magazine de mobila in tara dar si in strainatate si 8 fabrici de mobila.

Cristina Batlan este cea care a infiintat brandul de incaltaminte Musette. A renuntat la facultatea de drept si la varsta de 19 ani a intrat in afaceri alaturi de Roberto Batlan, avand atunci o afacere cu materiale textile. Musette este un brand romanesc de incaltaminte, 28 de magazine in tara si in strainatate.

Dragos Petrescu – patronul lantului de restaurante City Grill. Dragos Petrescu a intrat in lumea afacerilor in 1990, la inceput vanzand ziare. Dragos Petrescu a fost prezent si in sezonul 1 al emisiunii Imperiul Leilor.

Bogdan Micu are 36 de ani si este cel mai tanar leu al emisiunii. Acesta este antreprenor in domeniul energiei verzi in SUA, Canada dar si in Europa. A fost consultant IT in guvernarea Ciolos si Unifarm.

Mohammad Murad este ultimul leu al emisiunii, este om de afaceri in domenul turismului si detine lantul de hoteluri Phoenecia Group, restaurantele Springtime si fabrica de conserve Mandy. Mohammad Murad a fost prezent si in sezonul 1 al acestei emisiuni.

Imperiul Leilor – sezonul 2 – in curand pe Pro TV
Pro TV nu a anuntat inca data la care va incepe difuzarea acestei emisiuni insa vom actualiza acest articol cand vom avea informatii suplimentare.

Pe langa emisiunea Imperiul Leilor, Pro TV va avea in grila o alta emisiune de succes, este vorba de emisiunea Romanii au Talent ce se afla la sezonul cu numarul 11. De asemenea, Pro TV va difuza preliminariile Echipei Nationale de Fotbal pentru Campionatul Mondial din 2022, dar si transmiterea Campionatului European din 2021.

Pro TV este o televiziune generalista infiintata in 1994 si detinuta de Media Pro. Postul Pro TV este prezent in grilele de baza ale tuturor companiilor de cablu, DTH si IPTV din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.