Noul serial Alegerea – Babil – pe Happy Channel
Conform postarii publicate pe pagina oficiala Facebook Happy Channel, postul de televiziune pregateste difuzarea unui nou serial turcesc numit Alegerea (Babil / The Choice – 2020).

Rezumat serial turcesc Alegerea (Babil)
Acest serial prezinta povestea lui Irfan (Halit Ergenç), un profesor idealist care este dezamagit de concedierea sa, pe care o considera nedreapta. Acesta incearca sa aiba grija de fiul sau bolnav, Deniz (Beren Kasimogullari), dupa ce afla ca sufera de o boala grava care necesita o operatie foarte scumpa.

Pentru a face rost de bani rapid, Irfan apeleaza la prietenul sau din copilarie, Egemen. Acesta din urma a dorit mereu sa fie bogat si nu ezita sa isi pateze mainile si sa renunte la principiile sale pentru a reusi acest lucru.

In timp ce usile ii sunt inchise una cate una, Irfan se regaseste in rolul principal al unei aventuri intunecate din care incearca sa scape, cu ajutorul lui Egemen.

Noul serial Alegerea – Babil – pe Happy Channel
Serialul este produs de AyYapim si difuzat in Turcia de Star TV, primul episod fiind difuzat pe 17 ianuarie 2020. Uluç Bayraktar (a regizat si serialele La Rascruce (difuzat in prezent de Kanal D) si Intrusul (difuzat de TDC)) este regizorul serialului iar scenaristii sunt Nüket Biçaka si Özlem Yücel. Scenaristii au colaborat si pentru serialul Fi (2017).

Actorii principali din distributia serialului Alegerea sunt Halit Ergenç (Suleyman Magnificul – 2011, 1001 de nopti – 2006), Asli Enver (Mireasa din Istanbul – 2017), Birce Akalay (Intrigi si seductie – 2010), Mesut Akusta (7 Kogustaki Mucize – 2019, The Mountain – 2012), Nur Fettahoglu (Fi – 2017, Bozkir – 2018) si Onur Saylak.

Cate episoade are serialul Alegerea / Babil?
Episoadele primelor sezoane au fost filmate in 2020 iar serialul are in prezent doua sezoane care insumeaza 20 de episoade. Primul sezon a fost difuzat inainte de criza sanitara iar filmarile au fost oprite din acest motiv. Al doilea sezon a reluat filmarile undeva in perioada august – septembrie 2020 si a fost lansat pana la finalul anului.

Data difuzare serial Alegerea pe Happy Channel
Reprezentantii postului nu au oferit inca informatii despre difuzarea acestui serial, mentionand doar ca va fi disponibil in curand. Insa, vom actualiza acest articol cand vom avea informatii despre premiera serialului.

Update 16.02.2021: Happy Channel a anuntat data difuzarii serialului Alegerea, din 4 martie serialul va fi difuzat joi, vineri si sambata de la ora 20:00 iar din 11 martie va fi difuzat joi si vineri de la aceeasi ora;

Update 04.06.2021: Happy Channel va difuza astazi, de la ora 20:00, ultimul episod al serialului Alegerea;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Happy Channel a anuntat data difuzarii serialului Alegerea, din 4 martie serialul va fi difuzat joi, vineri si sambata de la ora 20:00 iar din 11 martie va fi difuzat joi si vineri de la aceeasi ora.