Imperiul Leilor / Vocea Romaniei – sezoane noi la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV a  anuntat ca anul acesta va incepe sa difuzeze al 3-lea sezon al emisiunii Imperiul Leilor. Inca nu se stie cand va incepe aceasta emisiune pe post insa au fost anuntati leii emisiunii.

Formatul emisiunii Imperiul Leilor este urmatorul: in fata a cinci antreprenori de succes se vor prezenta oameni obisnuiti cu ideile lor de business iar cele mai interesante idei vor fi sponsorizate.

Iata cine sunt cei 5 antreprenori ai emisiunii Imperiul Leilor:

 • Dan Suciu – a intrat in lumea afacerilor in 1990. A infiintat grupul Mobexpert, companie ce se ocupa cu articole moderne de birou, canapele, piese de mobilier, articole de care romanii nu stiau in 1990. In 2021 Mobexpert are 8 fabrici, 26 de hypermarketuri si magazine de mobila in tara si in strainatate, cu peste 2.300 de angajati.
 • Dr. Wargha Enayati este cel care a infiintat retelele private de clinici Regina Maria si Enayati Medical City, primul oras medical din tara noastra. Reteaua Regina Maria este infiintata de 11 ani. Doctorul Wargha Enayati a infiintat sistemul privat de sanatate din Romani , el s-a nascut in Germania, a studiat medicina in Regensburg-Bavaria dupa care a sosit in tara noastra unde a studiat la Uneversitatea Babes- Bolyai din Cluj-Napoca.
 • Cristina Batlan este fondatoarea unui brand romanesc de incaltaminte si genti numit Musette. Compania Musette are 2 fabrici de incaltaminte, magazine in Romania si in strainatate si o echipa de 500 de oameni. Gentile si incaltamintea Musette se gasesc peste tot in lume.
 • Sebastian Dobrincu este cel care a creat platforma Storyheap, o platforma digitala de marketing. Sebastian Dobrincu a intrat in lumea software-ului in 2009, s-a mutat in Statele Unite ale Americii la 17 ani, a studiat la Universitatea Stanford la care a renuntat dupa ce a ajuns in Silicon Valley, acolo avand primul sediu al companiei sale. Sebastian Dobrincu a fost declarat cel mai tanar milionar din Silicon Valley si a ajuns in topul Forbes.
 • Dragos Petrescu este al 5-lea leu al emisiunii si este cel care a infiintat lantul de restaurante City Grill. El participa la aceasta emisiune inca de la inceput. Dragos Petrescu administreaza 19 restaurante si cafenele cu diferite nume cum ar fi: Caru’ cu bere, Hanul lui Manuc, City Grill, City Cafe si altele.

Imperiul Leilor / Vocea Romaniei – sezoane noi la Pro TV

O alta emisiune ce va reveni in grila postului Pro TV este Vocea Romaniei. Inca nu se stie cand va reveni aceasta emisiune la TV insa ceea ce se stie este faptul ca au inceput inscrierile pentru preselectii.

Emisiunea Vocea Romaniei se va afla la al 10-lea sezon si Pro TV promite un adevarat spectacol. Un alt lucru ce nu se cunoaste inca legat de sezonul 10 al acestei emisiuni este componenta juriului, oare va ramane la fel ca sezonul trecut sau vor fi noutati si in componenta juriului? Modul de desfasurare al emisiunii Vocea Romaniei va ramane la fel.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

 1. In trecut, tot cei de la PROsTV, au renuntat in mai cumpara franciza pentru astfel de productii (Master Chef, Arena Leilor / Imperiul Leilor, Dansez Pentru Tine, etc) deoarece audientele erau sub nivelul marii, iar investitia se transforma in pierdere.

  Spre exemplu Hell’s Kitchen de pe Lantrina 1 matura pe jos cu Master Chef la capitolul audiente. Daca tot vorbim de cooking show, se pare ca la PROsTV ciorba stauta si reicalzita are gust bun.

  Apropo: Stie careva mai fac aia care in urma cu 5 – 7 ani participau la astfel de dejectii media motivand dezvoltare personala ?!?!?!?

  Toti mestersefii, toti icsi factorii, tot romanii care n-aveau talent, toate vocile ragusite si afone, toti dansatorii cu doua picioare stangi si care erau intersati de dezvoltare personala !!!

  Se mai stie ceva de ei? Unde au ajuns in viata? S-au dezvoltat sau nu personal?

 2. Vocea României revine din toamnă. Conform Pagina de media, primăvara la PRO TV în seriile de vineri este tradiţională pentru emisiunea Românii au talent.