Imperiul succesului si alte premiere ale lunii ianuarie pe Netflix
Netflix a pregatit numeroase surprize pentru inceputul anului 2021. In acest articol vom prezenta o parte din aceste surprize pregatite de Netflix abonatilor sai.

1 ianuarie incepe cu al doilea sezon al serialului Casa de vis pentru orice buzunar (Dream Home Makeover – 2020). Shea si Syd McGee ajuta familiile cu case mici sau vile sa isi infrumuseteze cu stil locuintele dragi. Aceasta serie are doua sezoane.
Tot pe 1 ianuarie va fi lansat sezonul doi Monarca (2019). Povestea serialului pe scurt: doi frati au de a face si in acest sezon 2 cu un nou inamic numit Sofia, verisoara lor care ameninta sa le distruga imperiul construit de cei doi si anume imperiul Monarca.

2 ianuarie 2021: O cursa nebuna 3 (Asphalt Burning – 2020 – film). Rezumatul povestii: Roy isi amana nunta si accepta provocarea de a concura in circuitul de curse auto Nürburgring din Germania. Castigatorul cursei obtine mana miresei.

5 ianuarie 2021: Istoria injuraturilor (History of Swear Words) – sezonul 1. In aceasta serie se analizeaza injuraturile si cuvintele obscene folosita in muzica pop impactul acestor injuraturi asupra societatii
La fix! Mexic (Nailed It! Mexico – 2019) – sezonul 3. In acest serial de tip cooking, patiserii amatori invata de la Pancho Villa si Einstein cum sa prepare torturi si alte dulciuri. Concurentul care ii va impresiona pe cei doi va castiga un premiu in bani.

7 ianuarie 2021: Franturi de femeie (Pieces of a Woman – 2020). Filmul prezinta povestea unei femei care naste un copil mort. Dupa aceasta experienta traumatizanta, femeia trece prin emotii si stari care o fac sa se izoleze de familie.

8 ianuarie 2021: Dilema lui Aziz (Stuck Apart). Un barbat incearca sa scape de criza varstei mijlocii cu ajutorul prietenilor, a slujbei si a familiei sale.

Imperiul succesului si alte premiere ale lunii ianuarie pe Netflix
15 ianuarie 2021: Imperiul succesului (Bling Empire). Acesta este un nou reality show facut de asiatici si americani de origine asiatica. Serialul prezina viata unor oameni bogati care locuiesc in L.A. si petrecerile fastuoase ale acestora.
Tata la patrat (Double Dad): Acest film spune povestea unei fete de 18 ani care a trait toata viata ei intr-o lume hippie, aceasta incearca sa isi gaseasca tatal adevarat.

22 ianuarie 2021: Tigrul alb (The White Tiger – film) – Filmul prezinta viata unui sofer indian angajat de o familie bogata. Prin ambitia si inteligenta sa, soferul reuseste sa devinta antrepenor. Acest film este facut dupa romanul de debut al scriitorului Aravind Adiga.
Cobra Kai – sezonul 3 – Primele doua sezoane ale serialului Cobra Kai au impresionat, desi se credea a fi destul de greu acest lucru, avand in vedere ca este un remake al unei productii care are o vechime de 34 de ani.

In ianuarie vom mai putea vedea si alte productii cum ar fii: Power Rangers, Beast Morphers (sezonul 2), Teen spirit, Squadron 303, The Smurfs, Touch Me Not.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.