Serviciul LookSport la cerere devine Prima Play
In cursul sedintei CNA de astazi a fost discutata solicitarea venita din partea companiei Clever Media Network pentru modificarea avizului de furnizare servicii media audiovizuale la cerere denumit LookSport, urmand ca numele serviciului sa fie modificat in Prima Play.

De asemenea, s-a solicitat modificarea tipului retea/serviciu din CATV (Akta, DCS, Orange, RCS & RDS) in CATV (Orange, Telekom, Vodafone), telefonie mobila (Orange, RCS & RDS, Telekom) si DTH (Orange si RCS & RDS).

Data estimativa mentionata pentru inceperea serviciului a fost 1 iunie 2021.
Nu a fost nevoie ca solicitarea sa fie supusa la vot.
In cerere a fost mentionat si site-ul web primaplay.ro insa momentan nu este disponibil.

Clever Media Network detine patru posturi Pay-Per-View si anume LookSport PPV1, LookSport PPV2, LookSport PPV3 si LookSport PPV4.

Nu avem informatii daca vor exista modificari de continut ale serviciului la cerere Prima Play insa avand in vedere ca nu se va mai numi LookSport, probabil nu va mai fi difuzat continut sportiv la cerere.

In Romania exista si alte platforme online pe care sunt difuzate posturi TV live sau continut online care poate fi vizionat oricand, printre aceste platforme putem mentiona:

  • Digi Online
  • Focus Sat Online
  • Orange TV Go
  • Telekom TV Web & Mobil
  • Vodafone TV

Serviciul LookSport la cerere devine Prima Play

Asa cum a mentionat si presedinta CNA, Monica Gubernat, reprezentantii Clever Media vin cu solicitari catre CNA frecvent, printre principalele modificari efectuate in ultimii ani putem mentiona:

  • Preluarea licentei audiovizuale Prima TV
  • Inceperea emisiei in format HD
  • Modificarea denumirii si a formatului de principiu Look Plus, denumirea actuala este Look Sport+ iar formatul de principiu este sportiv (anterior era generalist)
  • Modificarea denumirii, formatului de principiu si a structurii de programe Profit.ro, noua denumire este Profit News iar noul format este tematic – stiri si informatii (anterior era economic)

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare despre continutul Prima Play.

Update 15.07.2021: Prima Play a fost lansata astazi, gasiti aici detalii despre pret si continut;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII