Motiv pentru crima – serie Crime+Investigation
In acest articol vom detalia cele mai interesante documentare difuzate pe Crime+Investigation in luna septembrie.

Text Me when You Get Home / Anunta-ma cand ajungi acasa – 3 septembrie, ora 23. Serialul documentar Anunta-ma cand ajungi acasa prezinta cazurile unor femei care au fost ranite, ucise sau rapite in diferite locuri publice atunci cand au ramas singure si vulnerabile.

Fiecare episod al acestei serii prezinta cate un caz de agresiune, crima sau rapire povestite prin interviuri emotionante de victime sau sunt prezentate convorbiri facute de victime inainte sa se intample nefericitul eveniment. Aceste convorbiri telefonice sunt puse la dispozitie chiar de catre anchetatori. Fiecare caz este prezentat prin reconstituirea faptelor. Seria documentara Anunta-ma cand ajungi acasa are 10 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 60 de minute.

Motive to Murder / Motiv pentru crima – 5 septembrie, de luni pana vineri, ora 21. Motiv pentru crima dezvolta si face o analiza psihologica a catorva cazuri de crima petrecute in Statele Unite ale Americii si care au fost prezentate in ziare de-a lungul timpului.

In aceasta serie sunt prezentate cazuri de crima pasionale, fapte comise de criminali in serie, crime ocazionale sau crime in masa. Motiv pentru crima are 44 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora.

Motiv pentru crima – serie Crime+Investigation

Murdertown / Orasul Crimelor – sezonul 1, din 5 septembrie, ora 23, in fiecare seara de luni. Orasul crimelor este prezentat de Katherine Kelly si relateaza cele mai socante crime din orasele din Marea Britanie. Fiecare episod prezinta cate un caz de crima si relateaza si impactul acelei crime avut asupra comunitatii locale. Seria documentara Orasul Crimelor are 10 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

Cold Case Files / Cazuri Clasate – sezonul 2B, de joi, 22 septembrie, ora 23. azuri Clasate este prezentat de jurnalistul Bill Kurtis si relateaza cazuri de crima ramase nerezolvate. Politistii si anchetatorii reexamineaza diferite cazuri. Aceasta reexaminare se face cu ajutorul tehnologiei destul de avansata a zilelor noastre. Cu ajutorul tehnologiei si a noilor dovezi, anchetatorii incearca sa raspunda la diferite intrebari ramase fara raspuns.

Sunt rezolvate cazuri de crima petrecute acum zeci de ani iar faptasii sunt adusi in fata justitiei. Sezonul 2B al seriei Cazuri clasate are 10 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU