Adela – sezonul 3
Postul de televiziune Antena 1 a anuntat ca serialul romanesc Adela va avea si sezonul 3. Filmarile noului sezon au inceput deja.

Cu toate ca adevarul Adelei va iesi la suprafata in sezonul 2, producatorii serialului au mentionat ca povestea nu se termina aici. Producatorii sustin ca in sezonul 3 se vor descoperi si alte secrete. Numele Andronic va fi o povara pentru Adela, o fata crescuta simplu la tara. Nuti (mama adoptiva a Adelei) si Andreea (sora vitegra a Adelei) vor face tot posibilul sa ia banii familiei Andronic.

Se va forma o noua alianta impotriva cuplului Adela si Mihai pentru ca acestia sa nu fie fericiti. Telespectatorii serialului Adela vor descoperi ca personajele principale nu vor avea liniste dupa aflarea adevarului. Mihai, iubiul Adelei, va avea parte de pericole, vesti terifiante si va trebui sa fie foarte atent tot timpul.

Sezonul 3 al serialului Adela va contine mult suspans, adrenalina, se vor forma noi prietenii intre personaje, se vor relua prietenii vechi si multe alte rasturnari de situatii.

Adela – sezonul 3

Serialul Adela este produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production. Productia a intrat in grila postului Antena 1 la inceputul anului 2021 iar din toamna se difuzeaza sezonul 2. Serialul Adela este facut dupa serialul turcesc Bahar: Viata furata difuzat in trecut de postul Kanal D Romania. Bahar: Viata furata a avut un succes imens in Romania plasand postul Kanal D Romania pe primele 2 locuri in topul audientelor.

Serialul Adela este scris si regizat de Radu Grigore si are in distributie actori de valoare a cinematografiei noastre, printre acesti actori vom enumera: Maria Oprea (Adela), Oana Mosneagu (Andreea Achim), Alecsandru Dunaev (Mihai), Anca Sigartau (Nuti Achim), Marian Ralea (Mitu Achim) si altii.
Filmarile sezonului 3 ale serialului Adela se desfasoara in Bucuresti dar si alte locatii.

Cate episoade are serialul Adela pana in prezent?

Pana in prezent, serialul Adela are 72 de episoade impartie in 2 sezoane, un episod are durata cuprinsa intre 90-120 minute.

Ruxandra Ion, producatorul acestui serial, a produs foarte multe seriale romanesti tip telenovela ce au avut un mare succes la public. Printre acestea vom enumera: Numai Iubirea (2004 – Pro TV), Lacrimi de Iubire (2005), Inima de Tigan (2008), State de Romania (2009). Pentru Antena 1, Ruxandra Ion a produs serialele: Cand mama nu-i acasa, O gramada de caramele, Fructul Oprit, Sacrificiul (se difuzeaza in weekend pe postul Happy Channel).

Nu a fost anuntata data lansarii sezonului 3 al serialului Adela insa vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii suplimentare.

Update 22.01.2022: Sezonul 3 al serialului Adela va fi difuzat de Antena 1 din 27 ianuarie 2022, joia de la ora 20:30;

Update 04.11.2022: Antena 1 va difuza finalul serialului Adela pe 15 decembrie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII