Rugby pe TVR 1 in 2021
TVR 1 va difuza maine, 13 martie, meciul de Rugby dintre echipele nationale ale Romaniei si Portugaliei. Partida se va juca in Portugalia, la Lisabona si va fi transmis sambata, 13 martie, de la ora 15:00.

Meciul se disputa in cadrul competitiei Rugby Europe Championship dar conteaza si pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2023. Este cea de-a 26 confruntare intre Portugalia si Romania. Scorul direct dintre cele 2 echipe este favorabil echipei noastre. Romania are 21 de victorii in timp ce Portugalia ne-a invins de 4 ori.

In competitia Rugby Europa Championship din acest an, Romania are o infrangere, echipa Rusiei ne-a invins cu scorul de 18-13. Meciul Rusia – Romania s-a disputat la Soci. Echipele care vor ocupa primele 2 pozitii in competitia Rugby Europa Championship la sfarsitul acestui sezon sunt calificate direct la Cupa Mondiala din 2023 ce se va disputa in Franta.

Dupa partida cu Portugalia, Romania va mai juca impotriva Spaniei (20 martie la Bucuresti), 27-28 martie (impotriva Georgiei) si 3-4 iulie cu Belgia sau Olanda.

Lotul Romaniei pentru intalnirea cu Portugalia arata astfel:
Pilieri: Pristavita Constantin, Savin Alexandru, Balan Vasile, Badiu Ionel, Burtila Costel, Gordas Alexandru
Taloneri: Capatana Eugen, Butnariu Tudor, Cojocaru Ovidiu
Linia a 2-a: Muresan Lucian, Johannes van Heerden, Motoc Adrian, Marius Iftimiciuc.
Linia a 3-a: Vlad Neculau, Cristi Boboc, Dragos Ser, Mihai Macovei, Cristi Chiriac, Andrei Gorcioaia, Stratila Damian
Mijlocasi la gramada: Gabriel Rupanu, Florin Surugiu, Alexandru Tigla
Mijlocasi la deschidere: Tudor Boldor, Daniel Plai
Centru: Catalin Fercu, Florin Vlaciu, Bucur Alexandru, Popa Vladut
Aripi: Stephen Shennan, Ionut Dumitru, Onutu Nicolas
Fundasi: Ionel Melinte, Paul Popaia

Rugby pe TVR 1 in 2021

Echipa Nationala de rugby este antrenata de Andy Robinson (antrenor principal), avand antrenorii secunzi Stevie Scott si Sosene Anesi. Federatia Romana de Rugby s-a infiintat in anul 1931.

Componentii echipei Nationale de Rugby sunt porecliti stejarii. Echipamentul echipei noastre este format din tricou galben si sort albastru. Romania joaca meciurile de acasa pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti.

Postul de televiziune TVR 1 este un post cu profil generalist si se afla in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, dth si iptv din tara. TVR 1 este si in lista must carry publicata an de an de CNA. In grila postului TVR 1 gasim emisiuni consacrate precum Viata Satului, O vedeta Populara, Telecinemateca, Tezaur Folcloric si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.