Nou pe Digi Online: Catch UP TV pentru inregistrare
Operatorul de telecomunicati Digi / RCS & RDS a introdus functia Catch UP TV / sectiunea de inregistrare pentru 14 posturi TV din aplicatia Digi Online. Functia de inregistrare este disponibila pe Digi Online pentru Smart TV, nefiind disponibila pentru aplicatia mobila sau pentru versiunea web (PC).

Functia de inregistrare este disponibila pentru televiziunile: Digi 24 HD, Realitatea Plus, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, Cartoon Network, Boomerang, DaVinci, Prima TV si Aleph News. Prin functia de inregistrare, utilizatorii Digi Online pot inregistra evenimente sportive, emisiuni sau desene animate de pe televiziunile mai sus mentionate.

Se pot inregista evenimentele petrecute in ultimele 5 zile. Functia de inregistrare se regaseste si pe unele receptoare digitale de cablu oferite de Digi abonatilor sai. Modelul care are functia de inregistrare pentru 15 posturi TV este Humax Digi+C HD4 aflat in prtofoliul Digi inca din 2017.

In 2017, Humax Digi+HD 4 a fost considerat primul receptor digial interactiv marca Digi. Cu ajutorul acestui model se pot inregistra evenimente sportive, desene animate si emisiuni din ultimele 7 zile fata de 5 zile disponibile pe aplicatie, aceasta fiind singura diferenta intre inregistrarile facute cu receptorul Digi si inregistrarea facuta cu ajutorul aplicatiei Digi Online.
In Digi Online a fost implementata si functia Digi Play (insa momentan nu este functionala).

Nou pe Digi Online: Catch UP TV pentru inregistrare

Digi Online este o platforma de streaming ce ofera abonatilor sai canale TVdar si posturi radio. Digi Online ofera abonatilor o biblioteca video de filme si seriale de la posturile Film Now si Epic Drama. Aplicatia de streaming este disponibila pe toate dispozitivele care sunt conectate la internet: telefoane mobile, tablete, Android TV, Smart TV-uri cu Android, LG webOS si Samsung. Digi Online este disponibila si pentru Android Auto.

Aplicatia este oferita gratuit tuturor abonatilor Digi de cablu si internet. Toti operatorii de catv si DTH din Romania si nu numai, ofera abonatilor aplicatii de streaming cu posturi TV, cele din tara fiind: Orange (Orange TV Go), Vodafone (Vodafone TV), Focus Sat (Focus Sat Live TV).

De curand s-a mai lansat si Sweet TV, o aplicatie ucraineana care ofera posturi TV romanesti.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

  • Ei, nu-i chiar asa.
   Pentru mine nu e cea mai scumpa, am primit-o gratuit cand m-am abonat la TV si net. 🙂
   Nu pot spune ca o folosesc (asa cum nu folosesc nici cablul TV), dar o mai pornesc cand am invitati sa nu ma arate cu degetul ca n-am televiziune acasa. 🙂

   • Dacă te abonezi doar la net sau doar la televiziune, nu mai ai acces la ea. Tocmai de aia am spus că e cea mai scumpă aplicație ”gratuită”. Sincer să fiu, chiar nu înțeleg rostul acestei aplicații, din moment ce mă condiționează să mă abonez la ambele servicii ca să am acces la ea. În mod normal, trebuia să fie disponibilă pentru clienții DIGI care au net fix sau mobil (fără televiziune). Nu cred că, având televiziune de la ei, mai folosește cineva aplicația asta vreodată (poate doar când e plecat de acasă sau, vorba ta, când ai musafiri) ! În concluzie, e degeaba !!!

    • Scopul aplicatiei nu este sa o folosesti doar pe Smart TV, dupa cum stii se poate folosi si pe mobil, tableta sau web. Mi se pare utila daca esti la serviciu sau altundeva si vrei sa urmaresti posturile TV. Uita-te la altii (ex Sweet TV) cat taxeaza pentru o astfel de aplicatie.
     Cert este ca pentru Digi, Digi Online e o metoda de a-si pastra abonatii TV + NET.