Informatorul si alte noutati in noiembrie pe Film Now
In acest material va vom prezenta premierele lunii noiembrie pe Film Now. Vineri, 6 noiembrie, de la ora 21:55 vom putea vedea Secretele Noastre (The Secrets We Keep – 2020).

Filmul Secretele Noastre ne aduce in SUA dupa terminarea celui de al doilea Razboi Mondial, un cuplu incearca sa isi refaca viata la periferia unui oras. Femeia descopera ca un vecin, fost criminal de razboi, i-a ucis sora si astfel hotaraste sa il rapeasca ca razbunare. In acest film ii vom vedea pe actorii Noomi Rapace si Joel Kinnama.

Duminica, 8 noiembrie, de la ora 20:00 Film Now va difuza Miss Bala (2019). O fata este rapita de o banda intr-un club din Mexic, prietena ei Gloria (personaj interpretat de actrita  Gina Rodriguez) cere ajutorul politiei pentru a o gasi si a o salva. Insa, un politist corupt o pune in pericol si pe Gloria care este oferita rapitorilor. Mafiotii o obliga pe Gloria sa intreprinda activitati ilegale pentru ei. Fata incearca sa scape de mafioti pacalindu-i dar trebuie sa convinga si agentii antidrog ca ea nu este complice in ilegalitatile mafiotilor.

Sambata, 14 noiembrie, de la 21:30 – Informatorul (The Informer – 2019). Peter Koslow este un detinut luat de F.B.I. si transformat in agent. Peter incearca sa omoare un sef al crimei organizate din New York insa un agent sub acoperire infiltrat in banda este omorat, astfel Peter ajunge din nou la inchisoare. Acesta va trebui sa gaseasca un plan pentru a scapa din inchisoare dar si de mafiot, incercand sa-si protejeze familia. Peter este interpretat de actorul Joel Kinnaman.

Informatorul si alte noutati in noiembrie pe Film Now
Luni, 16 noiembrie, ora 20:00 – Asteptandu-i pe Barbari (Waiting for the Barbarians – 2019). Filmul este facut dupa un roman scris de Joe Coetzee, castigatorul premiului Nobel in literatura in 2003. In acest film va juca actorul Johnny Depp in rolul Colonelului Joll.

Sambata, 28 noiembrie, de la ora 20:00 – Asiatici Bogati si nebuni (Crazy Rich Asians – 2018). Aceasta comedie o prezinta pe Rachel, fericita ca merge in Asia cu prietenul ei Nick la nunta unui prieten de-al acestuia. Rachel afla in Singapore ca prietenul ei Nick, pe care il credea un om normal, este de fapt o vedeta bogata cu rude foarte ciudate dar si o mama ranchiunoasa.

Noutatile lunii octombrie pe Film Now

Iata ce filme vom putea urmari la Film Now in ultima saptamana a lunii octombrie, in premiera:
Vineri, 30 octombrie, de la ora 20:00 – Yesterday (2019) in regia lui Danny Boyle. Jack este un muzician aspirant care incearca sa devina cunoscut insa fara succes. In urma unui accident, Jack se trezeste intr-un univers paralel in care celebra trupa Beatles nu a existat.

Sambata, 31 octombrie, ora 21:50 – Scapa, daca poti! (Escape Room – 2019) Filmul horror arata 6 oameni diferiti ce nu se cunosc si care vor participa la o competitie tip escape room pentru a castiga marele premiu de zece mii de dolari. Concurentii vor fi pusi in situatii dificile din care ei trebuie sa scape cu viata.

Film Now este detinut de Digi si se afla in extraoptiunea cu acelasi nume, costul extraoptiunii este 3 lei pe luna.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.