@nuexistanusepoate cu Andreea Marin pe TVR 2
Noua emisiune cu Andreea Marin, @nuexistanusepoate, se va putea viziona pe TVR 2 de luni, 12 octombrie 2020, incepand cu ora 18:00.

Andreea Marin revine la Televiziunea Romana dupa 23 de ani. Si-a inceput cariera ca reporter la TVR Iasi la doar 19 ani, devenind mai tarziu prezentatoarea principalului jurnal de stiri TVR. Toata lumea o cunoaste din emisiunea Surprize, surprize difuzata de TVR intre 1999 – 2008, emisiunea de 18 sezoane fiind una dintre cele mai cunoscute emisiuni difuzate in Romania.

Numele emisiunii (Nu exista nu se poate) este o vorba a tatalui Andreei Marin, devenind motto-ul ei. Emisiunea va fi dedicata romanilor de orice varsta.

@nuexistanusepoate cu Andreea Marin pe TVR 2
Andreea Marin este prima jurnalista din Romania care a ajuns pe cel mai inalt punct din Africa (Kilimanjaro) in 2001. In 2006 a fost numita Ambasador al Vointei pentru UNICEF Romania.

Andreea Marin a fost si jurata emisiunii Uite cine danseaza! difuzata de Pro TV in 2017, alaturi de alti jurati precum Florin Calinescu, Mihai Petre si Gigi Caciuleanu. Competitia a fost castigata de Marius Manole si Olesea Nespeac-Micula. Premiul oferit de Tymbark a constat in 100.000 de euro.

A fost implicata si in alte emisiuni dupa cum urmeaza:

 • Zambeste, cineva te iubeste – realizatoarea emisiunii
 • Pretuieste viata – moderator

Nu uita ca esti roman – un spectacol romanesc, pe 4 octombrie, la TVR 1
Duminica, 4 octombrie, incepand cu ora 21:10 vom putea viziona pe TVR 1 un spectacol romanesc, obiceiurile cu privire la recoltele toamnei imbinate cu cantece romanesti. In cadrul acestui spectacol vom putea vedea vedete romanesti precum Maria Dragomiroiu, Floarea Calota, Maria Vaduva, Cornelia si Lupu Rednic, Nicolae Furdui Iancu si multi altii.

Intr-o zona inconjurata de podgorii in judetul Prahova, ne vom delecta cu relatarile invitatilor privind povestile camasilor traditionale purtate dar si cu bunatatile recoltei de toamna si cantece romanesti.

Astfel, pe 4 octombrie Iuliana Tudor ne prezinta un spectacol romanesc deosebit in cadrul productiei Nu uita ca esti roman.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

20 COMENTARII

 1. Buna seara !Pentru emisiunea,,Nu Exista Nu Se Poate,,din data de 12:04:2021,raspunsul la întrebarea pusa de dv.este poezia Luceafarul,scrisa de Mihai Eminescu

 2. Buna Ziua! Nu pot sa las raspunsul la adresa de email nuexistanusepoate@tvr.ro. Raspunsul corect pt. emisiunea de ieri este NEW YORK. Sper ca pot participa la tragere . Multumesc pt. intelegere. O zi excelenta!

 3. Bună seara. Vreau sa răspund la întrebarea Doamnei Andreea Marin, despre concurs, invitatul din aceasta seara Domnul Profesor Andrei trăiește în Județul Bacău. Multumesc

  • Buna seara,
   Noi nu suntem de la TVR si nu avem nicio legatura cu emisiunea Andreei Marin.
   Daca au un concurs in desfasurare, ar trebui sa afiseze in emisiune modalitatile de contact.

  • Mai complicat cand vine vorba de poze, de regula atasam doar cand este nevoie (pentru a arata anumite optiuni in cazul unui tutorial sau pentru a arata o dovada, drept confirmare), nu obisnuim sa atasam poza pentru fiecare articol.
   Multumim pentru recomandare, unde se va impune vom incerca sa tinem cont.