Brands Duel va prelua Litoral TV
In sedinta CNA de astazi a fost aprobata schimbarea de actionariat a unei televiziuni regionale. Este vorba de postul TV generalist Litoral TV din Navodari.

Ramona Mures, fosta actionara majoritara Litoral TV a declarat in fata CNA ca nu mai poate sa sustina acest proiect. Litoral TV are o licenta regionala, receptionandu-se in trei judete: Constanta, Tulcea si Ialomita. Licenta a fost preluata de firma Brands Duel SRL detinuta de Hassan Murad si Buianu Leonard Claudiu.

Familia Murad a mai detinut in trecut o televiziune cu numele de The Money Channel, infiintata in 2006, fiind parte a grupului Realitatea Media. The Money Channel s-a inchis in anul 2015.

Brands Duel va prelua Litoral TV
Mohammad Murad doreste sa candideze la Primaria Constanta. Noi actionarii ai postului Litoral TV au mentionat ca de aceasta televiziune se va ocupa Claudiu Buianu iar postul va ramane cu acelasi profil generalist si va avea emisiuni ce vor promova turismul. Familia Murad are afaceri si in domeniul hotelier.

Un alt post TV cunoscut publicului larg din judetul Constanta a fost Neptun TV infiintat in 1995 de Radu Mazare. Neptun TV a obtinut in 2007 licenta nationala si s-a inchis la inceputul acestui an.

Radio Impuls – disponibil si in Brasov

In aceeasi sedinta CNA a fost aprobata solicitarea prin care Radio Impuls se va auzi si in Brasov frecventa postului Jazz FM fiind trecuta in posesia postului Radio Impuls. Acesta din urma este detinut din martie 2019 de trustul media Dogan, acelasi grup care a lansat in Romania televiziunea Kanal D.

Radio Impuls se receptioneaza in orasele Bucuresti, Cluj, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Rasnov, Bistrita, Craiova iar curand si in Brasov. Jazz FM a luat frecventa pentru Brasov si pentru Sibiu, cu toate ca a solicitat catre CNA si pentru alte zone in 2017 printr-un concurs.

Jazz FM a dorit sa obtina frecvente si pentru orasele Alba Iulia, Baia Mare, Craiova, Iasi Suceava, insa nu a obtinut decat 2 frecvente: Brasov si Sibiu. Tudor Vesa, actionarul  Jazz FM a spus in fata CNA ca nu a mai putut sustine financiar statia radio. Jazz FM a mai cedat o frecventa in Sibiu catre o firma din Medias.

Pe frecventa din Sibiu detinuta de Jazz FM (care se va auzi doar online) se va auzi un alt post radio ce se va numi City FM. Jazz FM este un post radio ce se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica Jazz.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.