Ei traiesc / Christine: masina ucigasa – filme Warner TV
Sfarsitul lunii august aduce in grila postului Warner TV doua filme interesante de groaza. Cele doua filme sunt regizate de John Carpenter, un maestru in lumea cinematografiei horror. Filmele sunt programate in serile de duminica, de la ora 22. In acest material vom detalia aceste doua filme emblematice ale regizorului John Carpenter.

They Live / Ei traiesc (1988) – 14 august, ora 22. Filmul Ei traiesc spune povestea unui barbat obisnuit care, intr-o zi, gaseste o pereche de ochelari neobisnuiti. John Nada (Roddy Piper) gaseste intr-o zi o pereche de ochelari cu care poate vedea adevarata fata a oamenilor din jur. Cand spunem adevarata fata nu ne referim la modul caracteristic, ci chiar la infatisarea omului.

In momentul cand isi pune acei ochelari, Nada descopera ca foarte multi oameni care ocupa functii importante in orasul sau sunt, de fapt, extraterestri de pe planeta Andromeda. Nada doreste sa extermine acesti extraterestri care conduc orasul insa nu poate de unul singur, el cauta persoane care stiu ca in oras exista extraterestri si doreste sa ii convinga sa faca o echipa care sa ucida invadatorii.

Nada doreste sa extermine extraterestrii pentru ca acestia vor sa faca aerul din atmosfera greu de respirat. Filmul Ei traiesc este considerat un film cult. O secventa din film in care cele doua tabere se confrunta pe strada este considerata cea mai buna scena de lupte din toate timpurile. Ei traiesc are durata medie de o ora si 34 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Ei traiesc / Christine: masina ucigasa – filme Warner TV

Christine: masina ucigasa (1983) – 28 august, ora 22. Filmul Christine: masina ucigasa este facut dupa romanul cu acelasi nume scris de Stephen King. Filmul spune povestea unui tanar care isi cumpara o masina mai ciudata. Aceasta masina ii poate pune in aplicare gandurile malefice. Christine: masina ucigasa are durata de o ora si 50 de minute, pe IMDb a luat nota 6,7.

Regizorul John Carpenter a scris scenarii si a regizat o multime de filme ale genului horror. In 2019, John Carpenter a fost premiat pentru intreaga sa cariera cu un trofeu Carrosse d’or al Quinzaine des réalisateurs.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.