Inimi impietrite / La desalmada – Pro 2
Pro 2 pregateste difuzarea unei noi telenovele mexicane marca Televisa si create de Ximena Suarez (Rubí – 2004), numele noii productii este Inimi impietrite (La desalmada / Heartless – 2021).

Rezumat serial Inimi impietrite
Fernanda (Livia Brito) jura sa se razbune dupa ce sotul ei este ucis iar ea este violata in noaptea nuntii. Fiind traumatizata in acea seara, Fernanda il confunda pe Rafael, adevarata sa dragoste, cu omul care i-a distrus viata, tatal lui Rafael.

Pe masura ce trece timpul, memoria incepe sa ii revina si realizeaza greseala facuta, nefiind Rafael cel care i-a distrus viata ci tatal lui. Fernanda se casatoreste cu Rafael si se foloseste de casatorie pentru a ajunge in familia Toscano, acolo unde incepe sa stranga dovezi impotriva lui Octavio.

Fernanda spera ca odata ce adevarul va iesi la iveala, Rafael o va ierta insa el este devastat atunci cand afla ca nevoia de razbunare a Fernandei este mai puternica decat dragostea ei pentru el, cauzand astfel o ruptura intre cei doi.

Livia Brito (Lasa-ma sa zbor – 2017, Dragoste de garda – 2019) interpreteaza rolul principal iar din distributia serialului fac parte actorii José Ron (a interpretat rolul principal in telenovela Ringo, difuzata in Romania de Prima TV), Eduardo Santamarina (Amantii – 2003, Marisol – 1996, Rubí – 2004), Marlene Favela (Pisica salbatica – 2002, a avut si ea un rol in Rubí), Marjorie De Sousa (a avut si ea un rol in Pisica salbatica), Azela Robinson (Clanul lupilor – 2019), Francisco Gattorno (Iubirea mea, pacatul – 2004), Verónica Jaspeado, Gabriela Zamora, Carlos Gatica, Gonzalo Vega Jr., Alberto Estrella si altii.

Inimi impietrite / La desalmada – Pro 2

Inimi impietrite are 85 episoade difuzate in tara natala iar pe IMDb a obtinut nota 8 din 91 de recenzii. Pro 2 va difuza aceasta telenovela din 7 martie 2022, de la ora 18:00.
Piesa de inceput a serialului este Mi venganza, de Espinoza Paz.

Serialul Inimi impietrite este un remake al telenovele columbiene La dama de Troya (2008), cu Cristina Umana, Andres Juan Hernandez si Rolando Tarajano, productie care a ajuns la 240 de episoade.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII