O noua sansa – emisiune Kanal D
Postul de televiziune Kanal D va difuza o noua emisiune prezentata de Andreea Mantea. Emisiunea se numeste O noua sansa si este un format international adus din Turcia numit Second chance.

In aceasta emisiune, telespectatorii vor avea parte de povesti de viata emotionante, de regasiri si de iertari. Emisiunea O noua sansa va intra in grila postului Kanal D pe 11 septembrie, de la ora 20.

O noua sansa ofera oamenilor care au gresit cu ceva persoanelor dragi, prietenilor, familiei, o sansa sa isi ceara iertare si astfel sa primeasca a doua sansa si sa o ia de la capat. Prezentatoarea emisiunii O noua sansa a avut un parcurs interesant in televiziune, iata o mica istorie despre cariera Andreei Mantea: a intrat in televiziune in 2005 ca reporterita, mai tarziu a ajuns in emisiunea Neata! cu Razvan si Dani. Andreea Mantea a fost „vecina” celor doi, avand aparitii scurte in emisiune.

O noua sansa – emisiune Kanal D

Ulterior s-a mutat la Kanal D unde a inceput sa prezinte mai multe emisiuni: Te vreau langa mine, Nunta cu Surprize, Se striga darul, Wowbiz cu Madalin Ionescu. A plecat de la Kanal D la Antena 1 unde a fost in emisiunea Burlacita, a prezentat emisiunea Mireasa pentru fiul meu si multe altele. Ultima emisiune ce o are in plin plan pe Andreea Mantea este Trairi alaturi de Andreea Mantea, care se difuzeaza tot pe Kanal D.

Andreea Mantea este nascua in 1986 si are un baiat pe nume David.
In trecut postul TVR 1 a difuzat o emisiune asemanatoare numita Iarta-ma, prezentata de Raluca Moianu.

Modificari de grila Kanal D – septembrie 2021

Pe langa aceasta noua emisiune, postul Kanal D mai face cateva modificari de grila dupa cum urmeaza:

  • emisiunea 40 de intrebari, cu Denise Rifai, se muta duminica 12 septembrie, de la ora 22 (era difuzata martea de la ora 23)
  • serialul turcesc Nehir va fi difuzat de 2 ori pe saptamana din 6 septembrie, de la ora 22:30, dupa serialul Doctorul Minune. Nehir va fi difuzat lunea si martea de la 22:30 (saptamana aceasta serialul Nehir a fost difuzat doar in ziua de luni de la 22:30)
  • din 6 septembrie revine emisiunea Puterea dragostei cu sezonul 4 (sezonul 3 se termina pe 5 septembrie). Orele de difuzare a emisiunii aceleasi, de luni pana vineri, de la orele 11-17 si sambata 16-19
  • emisiunea Bravo! Ai stil: Celebrities – din 8 septembrie de la ora 22:30, se va difuza in zilele de miercuri, joi, vineri de la ora 22:30 si sambata de la ora 22.

Acestea sunt noutatile si modificarile de ultima ora anuntate de postul Kanal D.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.