Cea mai mare problemă a aplicației Youtube pentru telefon.

Cea mai mare problemă a aplicației Youtube (oficială) este pauzarea vidoclipului atunci când ecranul este blocat sau aplicația este minimizată. Mulți utilizatori folosesc Youtube-ul și implicit această aplicație pentru a asculta muzică. Dacă telefonul trebuie să stea în permanență activ cât un videoclip rulează atunci bateria se va descărca mult mai repede.

aplicatia youtube pentru android

Google aduce update-uri dese aplicațiilor sale și de cele mai mule ori utile însă această „problemă”  nu vrea s-o elimine sub nicio formă. Chiar recent Google a venit cu un nou update ce a schimbat interfața aplicației, ba chiar a adăugat și un buton numit „muzică” ce filtrează muzica. Doar că, chiar dacă butonul de muzică este selectat, videoclipul tot se pauzează la blocarea ecranului. Dragă Google, muzica se ascultă nu se vizionează.

Nici recenziile utilizatorilor nu sunt prea pozitive iar părerile negative cresc de la un update la altul. Chiar dacă ei nu se plâng de problema prezentată în acest articol, Youtube primește totuși destule plângeri de la utilizatori legate de design, funcționalitate sau optimizare.

Ca alternativă putem folosi multe aplicații dar, după cum bine știm, întotdeauna sursa oficială este cea mai bună.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.