Invazia secreta – premiera Disney Plus
Reprezentantii platformei de streaming Disney+ anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca din 21 iunie va difuza in premiera un nou serial marca Marvel.

Secret invasion / Invazia secreta (2023) este un thriller de spionaj. Nick Fury (Samuel L. Jackson) afla ca Pamantul va fi invadat de o specie de extraterestri numita Skrulls. Aceasta specie isi poate schimba forma si infatisarea. Nick va descoperi foarte rapid ca exista o echipa de oameni care lupta sa opreasca invazia Skrulls, sa salveze omenirea si se alatura aceastei echipe. Aceasta echipa este formata din: Everett Ross (Martin Freeman), Maria Hill (Cobie Smulders) si Skrull Talos (Ben Mendelsohn).

Serialul Invazia secreta are o distributie de exceptie, printre care ii mentionam pe Samuel L. Jackson (a mai jucat in filme ca: Omul Paianjen: Departe de casa, Spirala: Urmatorul capitol, Saw, Capitan Marvel si altele. Ben Mendelsohn a mai jucat in filme ca: Imparatia Fiarelor, Cavalerul Negru: Legenda Renaste, Robin Hood, Trenul Infinitului si altele.

Cobie Smulders a mai jucat in filme ca Razbunatorii, Situatie de criza, High School si altele. Pe Martin Freman l-am mai vazut in productii ca Pantera Neagra, Seria Hobbitul sau Fargo.

Invazia secreta – premiera Disney Plus

Invazia secreta este regizat de Ali Selim, care este si producator exclusiv alaturi de: Kevin Feige, Jonathan Schwartz, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Samuel L. Jackson, Kyle Bradstreet si Brian Tucker. Kyle Bradstreet este si scenaristul serialului.
Serialul are planificat un sezon format din 6 episoade.

Disney+ ofera abonatilor sai filme si seriale de la producatori ca Disney, Pixar, Marvel, Star Wars si National Geographic. Disney+ ofera abonatilor un continut diversificat si exclusiv in continua crestere, filme de lungmetraj, documentare, seriale de actiune, animatii si scurtmetraje. Disney+ pune la dispozitie si cele mai noi productii de la The Walt Disney Studios.

Disney+ continua sa fie unul dintre competitorii seriosi ai platformelor Netflix si HBO Max. In Romania sunt disponibile si platformele Prime Video si SkyShowTime.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.