Invitatie de Craciun / Un sarut inainte de Craciun – DIVA
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze filme cu tematica de Craciun si in saptamana 1-6 noiembrie. In acest material vom detalia aceste filme difuzate in premiera.

A Kiss Before Christmas / Un sarut inainte de Craciun (2021) – 1 noiembrie, ora 20. Ethan Holt (James Denton) este un sot si tata fericit. Intr-o dimineata, se trezeste fara sotie si fara copii in postul de director al unei companii. O perioada, Ethan este foarte multumit pentru stilul de viata pe care il are insa in preajma sarbatorilor se simte un om neimplinit, simte ca ceva lipseste in viata sa.

Intr-un final, Ethan isi da seama ca el avea o familie si va face tot ce poate sa se intoarca la familia sa. Singura care il poate ajuta sa se intoarca este Joyce Holt (Teri Hatcher), sotia sa. Filmul Un sarut inainte de Craciun are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Crashing Through the Snow / Invitatie de Craciun (2021) – 4 noiembrie, ora 20. Maggie Colins (Amy Acker) este o mama singura cu doua fete. Ea este invitata de fostul sot sa petreaca sarbatorile cu fetele la el acasa. Cu toate ca fostul sot este recasatorit, Maggie accepta invitatia fostului partener pentru a le oferi fiicelor sarbatori in familie alaturi de tatal lor.

Maggie va avea parte de o competitie acerba intre o mama vitrega care doreste sa castige afectiunea fetelor si o mama careia ii este frica sa nu isi piarda fiicele.
Filmul Invitatie de Craciun are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a primit nota 7,1.

Invitatie de Craciun / Un sarut inainte de Craciun – DIVA

Ghost of Christmas Past / Fantomele Craciunului (2021) – 6 noiembrie, ora 16. Ellie Sanders (Annie Clark) se duce la o clarvazatoare pentru ca simte ca nu are noroc in dragoste. Clarvazatoarea ii spune ca daca doreste sa isi gaseasca iubirea vietii, Ellie trebuie sa le ceara iertare fostilor sai iubiti. Ea incepe sa faca acest lucru iar in aceasta calatorie este ajutata de fostul sau coleg, Charlie Brenson (Dan Jeannotte).

Ellie obtine iertarea dorita de la aproape toti fostii ei iubiti, un singur barbat ii spune ca daca vrea sa o ierte, trebuie sa se intalneasca cu el in Ajunul Craciunului.
Filmul Fantomele Craciunului are durata de o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.