Mad World intra la Vodafone / Eurosport Wimbledon 4k la Orange
Vodafone si Orange Romania vin cu noutati in ceea ce priveste grila de programe, in grila Vodafone este disponibil de astazi un nou post din Grecia de muzica, Mad World.

Mad World este o televiziune greceasca de muzica ce emite 24 de ore pe zi si difuzeaza muzica greceasca de mai multe genuri (pop, hip hop, rock), emiziuni muzicale sau show-uri live. Mad World difuzeaza hit-uri din Grecia lansate in ultimul deceniu.
In grila Vodafone, Mad World se poate receptiona de astazi pe pozitia 162 si este disponibil in premiera in Romania. Licenta Mad World este detinuta de Solar Media Inc.

Reamintim ca Vodafone a efectuat recent reorganizarea grilei analogice si exista zvonuri conform carora grila digitala ar suferi, de asemenea, modificari importante. In ceea ce priveste grila digitala, in luna mai au intrat in grila Disco Mix HD, Angelus TV si TV-AS.

Mad World intra la Vodafone / Eurosport Wimbledon 4k la Orange

Orange Romania a introdus Eurosport Wimbledon 4k in grila de programe digitala de cablu (retea proprie), postul se poate receptiona pe pozitia 900. Postul va difuza in perioada 3 – 16 iulie 2023 turneul Wimbledon, editia 136. Digi si Vodafone au in grila varianta de baza postului Eurosport 4k.

Eurosport continua sa retransmita turneul Wimbledon, cat si celelalte 3 turnee importante de tenis Grand Slam, US Open, Australian Open si French Open, asa cum a procedat si anii trecuti.

Ultimele modificari au fost facute in grila Orange Romania (retea proprie) la inceputul lunii mai, atunci cand Duck TV HD a inlocuit varianta SD.

Vodafone si Orange sunt doi dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii, oferind servicii de televiziune prin cablu, internet fix si telefonie.

Voi ce parere aveti despre noutatile mentionate in acest articol? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

26 COMENTARII

 1. În Ucraina, Vodafone au zburat din grilă toate posturile Paramount(printre care și toate posturile MTV). Să vedem ce vor face la noi. 🙂

 2. Bună ziua. Am observat ceva schimbări în grila dth digi. Știți ceva?
  De exemplu au scos canale pentru copii, viasat history și pro arena apare cu plata
  Mulțumesc. O zi frumoasă

  • Buna ziua. Se muta cateva canale de pe un tp pe altul. Daca nu receptionati anumite canale inchideti receptorul il lasati 2 , 3 minute si il re deschideti. Nu se va scoate nici un canal.

 3. De ce nu baga posturi eliminate pe oroc? Eurosport și Discovery au intrat că posturi ascunse și nu le putem vedea. Să bage MyZen HD, F&H, Baby TV sau Love Nature dacă nu vor Discovery. Pe IPTV este grila TV varza… Mai bine posturi de sport, zen, copii sau documentare decât să pună posturi no name de muzica populara. La OROC lipsesc posturile 4K, nu este bine pt cei care vor să vadă conținut în format 4K.
  Wimbledon 4K să intre și la OROC.
  Să mai introducă canale din August la OROC.
  Vodafone de cand a înghițit UPC s-a făcut de tot cacao, introduce posturi tv de care nici diavolul nu a auzit.

   • Este trist că noi de la fostul Dolce suntem cu ce mai minimalizata grila TV.
    Am incercat sa le spun doar că cei de la call center spuneau că nu există Orange Romania Comunications…
    Mă simt prost….
    La Digi Tv oricum nu sunt interesat, sunt abonat la Digi la telefonie.

 4. Bună ziua La Vodafone programul Mad World nu se vede Are imaginea neagră.Poate vor reuși cei de la Vodafone să remedieze situația Mulțumesc.

 5. Se pare ca singurii competitori seriosi or sa ramana Digi si Orange (retea proprie) pe partea de servicii fixe. Posturile Discovery daca nu le preiau Orange or sa dispara din Romania daca nu baga reclame in ele. Vodafone daca nu mareste uploadul ala mizerabil de 25Mbps are toate sansele sa se ia de mana cu Telekom si sa vanda ce mai are prin Romania.
  Au intrat pe o piață care ei credeau ca au sa o prostească. Noroc cu Digi ca le-au dat cu flit pe partea de servicii fixe si nu mai au mult sa se care si cu cele mobile.