iPhone 12 si Samsung A12 in oferta Digi
Digi (RCS & RDS) a adugat noi modele de smartphone-uri in oferta comerciala, in acest articol vom mentiona cateva informatii despre Apple iPhone 12 si Samsung Galaxy A12.

Acestea sunt conditiile in care putem ridica aceste doua modele in reteaua Digi Mobil:

iphone 12 64GB
-pret intreg: 4699 lei;
-portare: 703 lei avans / 166.5 lei rata lunara;
-fara portare: 1219 lei avans / 145 lei rata lunara;
Ratele mentionate sunt bancare, pe 24 de luni.
Pe alte magazine online, acest model costa aproximativ 4200-4300 lei.

Este important de stiut ca serviciile VoLTE, VoWIFI si 5G nu vor functiona pe acest model in reteaua Digi. Acest lucru se intampla deoarece Digi nu este partener oficial Apple (nu este carrier bundle iOS), iar Apple nu permite utilizarea acestor servicii in orice retea.

iPhone 12 a fost lansat in toamna anului trecut, desi display-ul OLED isi face treaba foarte bine, bateria lasa de dorit iar camera nu vine cu imbunatatiri semnificative fata de modelul anterior. Acest model include noul conector Magsafe, pentru o incarcare mai rapida si mai eficienta.
iPhone 12 foloseste chipset-ul Bionic A14, unul dintre cele mai puternice de pe smartphone-uri.

iPhone 12 si Samsung A12 in oferta Digi
De asemenea, daca dorim sa utilizam acest telefon in reteaua Digi, lipsa serviciilor VoLTE, VoWIFI si 5G fac sa nu merite achizitionarea acestui model la acest pret.
Digi ofera acest model pe albastru si negru.

Samsung Galaxy A12
-pret intreg: 799 lei;
-portare abonament: 79 lei avans / 60 lei rata lunara;
-portare prepay: 259 lei avans / 45 lei rata lunara;
Ratele mentionate sunt Digi, pe 12 luni insa modelul se poate ridica si in rate bancare, daca nu ne incadram la cele in reteaua Digi.
Pe alte magazine online, acest model costa aproximativ 850 lei.

Samsung Galaxy A12 a fost lansat in decembrie 2020, punctul forte al acestui model este bateria (5000 mAh – fast charge 15W) insa nu exceleaza la alte capitole.

Chipset-ul acestui model este Mediatek MT6765 Helio P35, vine cu 4GB RAM si capacitate de stocare 64GB (poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie). Serviciile VoLTE si VoWIFI sunt functionale in reteaua Digi.
RCS – RDS ofera acest model pe negru si albastru.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

 1. Pacat ca Digi nu se sinchiseste sa dea utilizatorilor iOS ceea ce merita un telefon premium. Probabil costa mult sa plateasca Apple pt a fi inclusi in lista operatorilor acceptati in iOS, dar la fel costa sa iti faci o retea mobila de calitate – cu acoperire buna pentru interior. Daca nu reusesti sa investesti suficient in retea, macar plateste ‘privilegiul’ de a fi Apple Certified.

  VoLTE care include WiFi Call e foarte important in conditiile in care semnalul lor este de regula slab atunci cand iesi din orase. La casa din sat, singura speranta sa pot avea o convorbire fara sa inghet afara este tocmai WiFi Call.

  • Eu nu as cumpara un astfel de model in conditiile in care nu suporta VoLTE, 5G si mai ales, VoWIFI.
   Decat asa, mai bine nu mai comercializezi aceste modele.
   Sunt sigur ca vor exista si agenti comerciali Digi care vor omite sa mentioneze aceste lucruri abonatilor.