Baieti rai pe viata se vede pe Film Now
In aceasta saptamana postul Film Now a pregatit super filme de actiune. In acest material va vom recomanda cateva dintre aceste filme.

Ninja 2: Shadow of a tear / Ninja 2: Razbunarea (2013) – miercuri, 10 noiembrie, ora 21:25. Maestrul Casey Bowman (Scott Adkins) va dori sa se razbune pentru uciderea sotiei sale care era insarcinata. Singurul indiciu pe care il lasa ucigasul sotiei sale este modul de ucidere prin strangulare folosind o sarma ghimpata. Casey il urmareste pe criminal fara ca acesta sa stie si pentru razbunare trebuie sa cunoasca foarte bine artele martiale. Ucigasul sotiei lui Casey este Goro (Shun Sugata), baronul dragonilor, conducatorul unei bande de ucigasi.

Filmul Ninja 2: Razbunarea a fost regizat de Isaac Florentine iar filmarile au avut loc in Thailanda. Durata filmului este de 1h si 35 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Bad boys for life / Baieti rai pe viata (2020) – sambata, 13 noiembrie, de la ora 21:40. Cei 2 detectivi, Marcus (Martin Lawrence ) si Mike (Will Smith), se vor confrunta cu 2 traficanti de droguri, mama si fiu, care vor sa se razbune pe cei 2 detectivi pentru ca ei l-au bagat in inchisoare pe sotul/tatal celor 2 traficanti.

In timp ce Mike si Marcus incearca sa ii opreasca pe cei 2 raufacatori, Marcus se va confrunta si cu crizele varstei mijlocii. El doreste sa se retraga din politie in timp ce prietenul sau Mike se simte in cea mai buna forma si vrea sa il convinga pe Marcus ca nu este bine sa se retraga.

Filmul Baieti rai pe viata s-a filmat in Mexic si are o durata de 2h, pe IMDb a obtinut nota 6,6. Productia este a 3-a din trilogia Baieti rai.

Baieti rai pe viata se vede pe Film Now

3 Days to kill / Condamnat sa ucida (2014) duminica 14 noiembrie ora 20. Agentul CIA Ethan Renner (Kevin Costner) sufera de tumoare cerebrala si doreste ca in ultimile zile de viata sa se revada cu fosta sotie si cu fata sa pe care le-a indepartat din viata sa pentru a le proteja.

Lui Ethan ii se promite un medicament minune experimental care ii va prelungi viata. Pentru a beneficia de acel medicament, agentul CIA trebuie sa indeplineasca o ultima misiune dificila, el trebuie sa vaneze unul dintre cei mai periculosi teroristi din lume. Filmul Condamnat sa ucida a fost facut de McG iar filmarile au avut loc in Serbia. Durata este de 1h si 57 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.