Intrusa (La intrusa) pe Pro Gold
Telenovela Intrusa (La intrusa / The Outsider – 2001) revine in Romania, urmand sa poata fi vizionata pe Pro Gold de luna aceasta.

Intrusa este o telenovela mexicana, un remake al telenovelei venezuelene Valentina cu Marina Baura, Raúl Amundaray si Mahuampi Acosta. Telenovela este produsa de Ignacio Sada (Días de combate – 1994, Por siempre mi amor – 2013) pentru Televisa.

Rezumat telenovela Intrusa
Rodrigo Junquera se afla din ce in ce mai aproape de moarte dupa o boala lunga si se hotaraste sa o roage pe bona copiilor sai, Virginia Martínez, sa se casatoreasca cu el pentru a avea grija de copiii lui dupa ce acesta va muri. 

Virginia este o tanara indragostita de fiul cel mare al lui Rodrigo, Carlos Alberto. Dupa moartea lui Rodrigo, familia descopera ca Virginia este mostenitoarea averii iar Carlos Alberto, impreuna cu fratii sai, o acuza pe Virginia ca s-a casatorit cu Rodrigo doar pentru a pune mana pe avere.

Protagonistii serialului sunt Gabriela Spanic (interpreteaza doua roluri) si Arturo Peniche (In numele iubirii – 2008, Cantec de iubire – 2005, Secrete din trecut – 2010), in timp ce antagonistii serialului sunt Laura Zapata (Iubire cu chip rebel – 2008), Chantal Andere (Uzurpatoarea – 1998), Sergio Sendel (Iubirea mea, pacatul – 2004) si Dominika Paleta (a avut, de asemenea, un rol in Uzurpatoarea). Gabriela Spanic este cunoscuta in Romania si pentru rolul interpretat in productia Pentru iubirea ta (Por tu amor – 1999).

Intr-o alta parte a tarii, Vanessa este o femeie tanara si frumoasa care ademeneste barbati bogati pentru a obtine banii acestora. In timp ce calatoreste in Mexic, aceasta il intalneste pe Carlos Alberto, de care se indragosteste imediat. Insa, acesta o respinge pe motiv ca arata exact ca Virginia.

Intrusa (La intrusa) pe Pro Gold
Intrusa are 135 de episoade iar Pro Gold va difuza aceasta productie din 18 iulie, de la ora 21:00.

La intrusa este numele unei alte telenovele mexicane produse de Televisa pentru Telesistema Mexicano in 1964 cu Luz María Aguilar, Manuel Calvo si Angelines Fernández.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU