Radio Sport Total FM se va inchide

Radio Sport Total FM se va inchide – postul radio Sport Total FM se va inchide in perioada urmatoare, acest subiect aflandu-se pe ordinea de zi a sedintei CNA din cursul zilei de maine.

Sport Total FM se va inchide din motive financiare, postul avand probleme financiare de peste 1 an de zile. In luna august 2019 angajatii erau neplatiti de 4 luni de zile, situatia fiind protestata la acea vreme in direct de catre redactorul sef Narcis Drejan. Inchiderea postului a fost anuntata de Fanatik acum aproximativ un an insa postul a continuat sa emita pana in prezent.

Pe Sport Total FM putem asculta emisiuni precum: Morning Sport (Daniel Nazare), Executii in Direct (Gabriel Maricescu), Sport Kultur (Mihai Pahontu), Trafic Sport (Horatiu Sima, Ionel Lutan), Fluier Final (Narcis Drejan), Fotbal la Matineu (Horatiu Sima, Ionel Lutan), Povesti de Suporter (Liviu Draghici), Liga de Weekend (Narcis Drejan, Daniel Nazare).

Avem disponibil si un site web (sptfm.ro) pe care putem asculta live radio online. Tot online pe site-ul postului Sport Total FM putem afla informatii despre Liga 1, Liga a II-a, Liga a III-a, Cupa Romaniei, fotbal extern (campionate externe, Champions League, Europa League) dar si informatii despre alte sporturi (tenis, handbal, atletism, baschet, box, ciclism, rugby, auto, moto).

Mai jos gasim frecventele pentru receptia postului radio:

 • Bucuresti – 105,8 FM
 • Botosani – 91,1 FM
 • Brasov – 96,4 FM
 • Dragasani – 88,0 FM
 • Drobeta Turnu Severin – 97,9 FM
 • Fagaras – 90,0 FM
 • Focsani – 102,0 FM
 • Galati – 87,7 FM
 • Predeal – 101,1 FM
 • Rupea 90,3 FM
 • Slatina – 92,4 FM
 • Victoria – 92,8 FM
 • Zarnesti – 88,2 FM

Sport Total FM este singurul post radio cu profil sportiv din Romania si a fost infiintat in 2007, fiind detinut de omul de afaceri Nicolae Bara. Nicolae Bara a detinut pana in anul 2008 si clubul de fotbal UTA Arad.

Momentan nu avem informatii privind data la care postul radio Sport Total FM va inceta sa emita, vom actualiza articolul pe masura ce vom afla informatii suplimentare in urma sedintei CNA de maine.

Update 11.12.2019: Postul Sport Total FM nu se va inchide, in sedinta CNA se va discuta despre retragerea licentelor audiovizuale Sport Total FM din Drobeta Turnu Severin, Nextgen Info Bocsa si Nextgen Info Mangalia; Ii multumim lui Mihai pentru clarificari;

Update 12.12.2019: Sport Total FM a pierdut licenta radio din Drobeta Turnu Severin pe motiv ca Sport Total nu au inceput emisia dupa mai mult de 1 an de cand a fost castigata licenta;

Update 12.04.2020: Sport Total FM a pierdut si licenta din Slatina;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

 1. Sport Total Fm,a pierdut licentele pentru Botosani si Galati,pe data de 3 martie.,,Sport Total FM din Galați și Botoșani – au expirat de drept – S-a luat la cunoștință

  Referitor la Sport Total FM din Galați – emisie după ce licența a expirat – d-na Monica Gubernat a propus sancționarea postului cu somație publică pentru încălcarea art. 50.1 și art. 58.1 din Legea audiovizualului iar dl Gabriel Tufeanu a propus sancționarea postului cu amendă în cuantum de 10.000 de lei,

  Notificarea ANCOM și monitorizarea postului Sport Total FM Botoșani. Propunerea d-nei Monica Gubernat a fost aprobată cu 8 voturi pentru (dl. Gabriel Tufeanu a votat pentru amendă 10.000 de lei)

  Propunerea d-lui Gabriel Tufeanu de Notificare a ANCOM și monitorizarea postului Sport Total FM Botoșani a fost aprobată în unanimitate (dl. Răsvan Popescu nu a fost prezent în momentul votului)”Extras din procesul verbal al CNA,din 3 martie 2020

 2. Sport Total FM a pierdut licenta radio din Drobeta Turnu Severin pe motiv ca Sport Total nu au inceput emisia dupa mai mult de 1 an de cand a fost castigata licenta.