Flacarile Destinului pe Happy Channel
Happy Channel a anuntat pe pagina oficiala Facebook un nou serial turcesc ce va fi difuzat in curand, Flacarile Destinului (Alev Alev – 2020).

Asa cum am anuntat printr-un articol publicat anterior pe media-max.ro, Alev Alev este unul dintre serialele ale caror drepturi de retransmisie au fost cumparate de televiziunile din Romania anul acesta.

Anuntul difuzarii serialului Flacarile Destinului a fost facut chiar de catre una dintre protagonistele serialului printr-un clip video pe care il puteti viziona aici.

Rezumat serial Flacarile Destinului
Acest serial este regizat de Ahmet Katıksız si este realizat dupa mini-seria franceza Le Bazar de la Charité (The Bonfire of Destiny – 2019), o productie care a obtinut nota 7.7 pe IMDB din aproape 3.600 de recenzii.
Serialul prezinta povestea a trei femei, Cemre, Rüya si Çiçek ale caror vieti sunt schimbate complet in urma unui incendiu izbucnit in timpul unei strangeri de fonduri. O parte din actiune este conturata in jurul lui Cemre, care este casatorita cu fostul primar Çelebi Kayabeyli, acesta este violent si o acuza ca ar fi nebuna.

Numar episoade serial Flacarile Destinului
Acest serial are 28 de episoade difuzate in Turcia de Show TV pana in prezent iar finalul serialului a fost difuzat la finalul lunii trecute.
Pe IMDB, serialul a obtinut nota 7.1 din 793 de recenzii si este considerat unul dintre cele mai bune seriale turcesti lansate in ultimii ani.

In acest serial turcesc vom vedea actori precum Demet Evgar (Yahsi Bati – The Ottoman Cowboys – 2009, Aile Arasinda – 2017), Dilan Çiçek Deniz (a jucat si in serialele Legea Familiei si Valurile Vietii, ambele sunt difuzate in prezent de Happy Channel), Hazar Ergüçlü (Elita societatii – 2016), Cihangir Ceyhan, Berkay Ates (atat Cihangir Ceyhan cat si Berkay Ates au avut roluri in serialul Legea Familiei).

Desi nu avem inca informatii despre data la care va avea loc premiera serialului pe Happy Channel, vom actualiza in curand acest articol cu aceste informatii.

Update 13.07.2021: Premiera serialului Flacarile Destinului pe Happy Channel va fi pe 29 iulie 2021, de la ora 20:00, urmand sa fie difuzat in zilele de joi si vineri de la aceeasi ora;

Update 29.12.2023: Happy Channel redifuzeaza Flacarile destinului vinerea de la ora 23:00 si in reluare luni si marti de la ora 11:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII