Jackie Brown / Fratii – filme Warner TV
Postul de televiziune Warner TV a pregatit in luna ianuarie filme de actiune ce vor fi difuzate in serile de miercuri. In acest articol vom detalia aceste filme.

Jackie Brown (1997) – miercuri, 12 ianuarie, de la ora 21:50. Jackie Brown (Pam Grier) este o insotitoare de zbor care face contrabanda cu bani si droguri pentru dealerul Ordell  Robbie (Samuel L. Jackson). Jackie este prinsa de politie si fortata sa devina informator impotriva lui Ordell.

Ordell il angajaza pe Max Cherry (Robert Forest) sa o omoare pe Jackie insa aceasta isi da seama de acest lucru si planuieste sa ii fure acestuia un milion de dolari in complicitate cu un politist.

Filmul Jackie Brown are durata de doua ore si 34 de minute si este regizat de Quentin Tarantino, dupa romanul Rum Punch scris de Elmore Leonard. Pe IMDb a obtinut nota 7,5.

Brothers / Fratii (2009) – 19 ianuarie, de la ora 20:15. Capitanul Sam Cahill (Tobey Maguire) este in Afganistan iar elicopterul in care se afla Sam este doborat. Sam este considerat decedat, insa de fapt a fost luat prizonier. Dupa un timp, el reuseste sa se intoarca acasa in Statele Unite ale Americii insa ceea ce va descoperi il va coplesi. Fratele lui Sam, Tommy Cahill (Jake Gyllenhaal) este barbatul casei iar sotia lui Sam crede ca este vaduva.

Filmul Fratii are durata de o ora si 45 de minute si a fost regizat de Jim Sheridan. Pe IMDb are nota 7,1.

Jackie Brown / Fratii – filme Warner TV

Drunken Masters / Maestrul Betiv (1978) – 26 ianuarie, de la ora 20:20. Wong Fei Hung (Jackie Chan) este un tanar neascultator pe care tatal sau nu poate sa il invete Kung Fu. Tatal lui Wong decide sa il trimita pe acesta sa invete de la unchiul sau Beggar So (Siu Tin Yuen), un maestru al Kung Fu-ului ce imita miscarile unui betiv. Dupa ce Beggar considera ca l-a invatat tot ce stie pe Wong, il trimite inapoi la tatal sau pe care il salveaza din mainile unui asasin.

Filmul Maestrul Betiv are durata de o ora si 51 minute, a fost regizat de Woo-Ping Yuen iar pe IMDb a obtinut nota 7.5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.