Cursa iubirii – o noua emisiune matrimoniala pe Prima TV
Inca un post TV din Romania va difuza o emisiune matrimoniala, cu si despre cupluri. Dupa Antena 1 (Mireasa), Antena Stars si Kanal D (Casa iubirii), inca un canal TV se pregateste sa adapteze un nou format interational. Prima TV va difuza si va produce o emisiune cu si despre cupluri. Emisiunea se numeste Cursa Iubirii.

In cadrul acestei emisiuni, 12 cupluri vor trece prin diferite probe in care li se va testa relatia de cuplu dar si abilitatea de a forma un cuplu. Iata tot ce stim despre noua emisiune.

Cursa iubiri va fi prezentata de Cove alaturi de un psiholog de cupluri. In emisiune se pot inscrie 12 perechi care sunt dispuse sa isi testeze relatia si care vor sa isi impartasasca povestea de dragoste la TV, in concluzie se cauta cupluri open-minded. Cursa iubirii va incepe din august.

Modul de desfasurare emisiune Cursa Iubirii
In fiecare editie a emisiunii, 12 cupluri vor trece prin doua probe, o proba prin care isi vor arata abilitatile de formare a unui cuplu si a doua proba va fi compusa din intrebari despre partenerul lor. In fiecare editie a emisiunii va fi cate un cuplu eliminat. Fiecare cuplu va primi in fiecare editie 350 de euro. Cuplul eliminat din fiecare editie va pleca acasa cu banii castigati pana in momentul eliminarii. Cuplul castigator dupa cele 12 editii va fi desemnat de catre telespectatori prin vot.

Cursa iubirii – o noua emisiune matrimoniala pe Prima TV

Cuplul castigator desemnat prin vot de catre telespectatori va primi din partea organizatorilor o excursie pe o insula exotica si suma de 15.000 de euro. Cuplurile care doresc sa se inscrie la emisiunea Cursa iubirii trebuie sa intre pe primatv.ro/concurs/cursa-iubirii-21231193, completeaza formularul sau lasa un mesaj de inscriere pe WhatsApp la numarul de telefon scris pe afisul emisiunii.

O alta noutate venita tot de la Prima TV o reprezinta faptul ca emisiunea Exclusiv VIP prezentata de Cristi Brancu va fi realizata la mare pe plaja.

Prima TV apartine companiei Clever Media si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.