Jaful secolului / Gemini: Conspiratia – Film Now
Postul de televiziune Film Now a programat pentru luna martie filme interesante, pline de suspans. In acest articol vom detalia cele mai interesante filme ale lunii martie.

All My Life / Pentru toata viata (2020) – 11 martie, ora 20. Jennifer (Jessica Rothe) si Solomon (Harry Shum Jr.) reprezinta un cuplu ce are in plan sa se casatoreasca si sa faca nunta de vis in vara. Insa, destinul ii loveste crunt pe cei doi tineri, Solomon este diagnosticat cu cancer in ultimul stadiu iar planurile celor doi tineri se naruiesc. Prietenii si familia le sunt alaturi si ii ajuta sa isi realizeze visul mai devreme.

Filmul Pentru toata viata este o drama regizata de Marc Meyers, durata filmului este de o ora si 31 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Richard Jewell / Cazul lui Richard Jewell (2019) – 12 martie ora 21:40. Richard Jewell (Paul Walter Hauser) este agent de paza. In 1996, la Jocurile Olimpice din Atlanta, Richard a reusit sa salveze mii de spectatori de pe stadion impiedicand o catastrofa. Richard a dejucat o tentativa de atentat. Cu toate acestea, FBI l-a considerat pe Richard principalul suspect in acel caz de atentat si mult timp presa l-a urmarit.

Filmul Cazul lui Richard Jewell este realizat dupa o intamplare adevarata, a fost regizat de Clint Eastwood si are durata de doua ore si 11 minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,5.

Gemini Man / Gemini: Conspiratia (2019) – 13 martie, ora 20. In filmul Gemini: Conspiratia il vom vedea pe Will Smith jucand rol dublu. Henry Brogan (Will Smith) este un asasin platit care descopera ca este urmarit de un agent identic cu abilitati supranaturale. Agentul ii anticipeaza toate miscarile si este mereu in fata lui Henry. Asasinul este hotarat sa vada cine a putut sa il cloneze si de ce a pus clona sa il omoare.

Filmul Gemini: Conspiratia este regizat de Ang Lee si are durata de o ora si 57 minute, pe IMDb obtinand nota 5,7.

Jaful secolului / Gemini: Conspiratia – Film Now

The Vault (titlu original Way Down) / Jaful secolului (2021) – 20 martie, ora 20. Tom (Freddie Highmore) este un inginer geniu care afla ca o comoara antica va fi adusa in cea mai sigura banca din lume, banca Spaniei. Aceasta comoara este tinuta in seiful bancii doar 10 zile iar Tom nu detine date despre sistemul de securitate al banci si nici harti despre locul in care se afla seiful. Tom alcatuieste o echipa de experti condusa de Walter (Liam Cunningham). Echipa are la dispozitie 90 de minute sa dea lovitura, pentru ca Tom a decis sa jefuiasca banca Spaniei in timpul finalei de Cupa Mondiala in care joaca Spania.

Filmul Jaful secolului este regizat de Jaume Balaguero si are durata de o ora si 58 de  minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

The Good Liar / Maestrul Minciunilor (2019) – 26 martie, ora 21:45. Roy Courtnay (Ian McKellen ) este un escroc sentimental care isi alege victimele in randul vaduvelor care raman cu averi colosale de pe urma sotilor. Roy o intalneste pe vaduva Betty (Helen Miren), o vaduva care detine o avere de 2 milioane de dolari. Cu toate ca Betty pare o victima usoara pentru Roy, lucrurile nu stau asa. Pe parcursul relatiei celor doi, inselaciunea devine un joc interesant de-a soarecele si pisica.

Filmul Maestrul Minciunilor este regizat de Bill Condon si are durata de o ora si 49 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII