Informatii si utilizare TV GO Box Orange
Orange Romania, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din tara, pune la dispozitia abonatilor un nou serviciu, TV GO Box. In acest articol vom detalia informatii privind acest produs.

Orange TV GO Box se aseamana intr-o oarecare masura cu produsul celor de la Telekom , Smart TV stickul Telekom care este de fapt un dispozitiv Google Chromecast. TV GO Box este compatibil cu orice TV care are port HDMI.

Pentru a utiliza TV Go Box avem nevoie de o conexiune acceptabila de internet. Autentificarea se face in felul urmator:
1. Prin SMS: introducem numarul de telefon Orange in caseta de pe ecranul televizorului, va fi solicitat codul de activare si dupa aceea il validam;
2. Prin scanarea codului QR astfel: pe ecranul televizorului se va afisa codul QR; ne autentificam in aplicatia Orange TV GO pe mobil, accesam meniul principal, ramura Setari – Conecteaza TV prin cod QR; scanam codul QR cu ajutorul telefonului;

Daca avem un abonament Orange Home TV avem acces la o parte din programele din aplicatia Orange TV GO incluse in abonamentul nostru. Avem acces si la serviciul Movie Go Unlimited inclus in oferta TV si acces la sute de filme disponibile pe Movie Go Unlimited. Aceasta optiune se va activa automat la prima autentificare in serviciul Orange tv Go folosind datele contului Orange pe care avem asociat abonamentul TV.

La sfarsitul perioadei contractuale serviciul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat. TV GO Box poate fi folosit si in strainatate, nu numai pe teritoriul tarii noastre. Poate fi folosit in statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Norvegia si Liechtenstein.

Informatii si utilizare TV GO Box Orange

Pentru cateva posturi TV avem disponibila functia de inregistrare a emisiunilor, aceste posturi fiind: TV 5, Eurosport 2 HD, Discovery Showcase HD, Viasat History/Nature HD, AXN HD, Discovery Chanel, Minimax, Nickelodeon HD, National TV, Viasat History, Viasat Explorer, Kanal D, TV 1000, Film Cafe, TLC, TVR 1, FilmBox Extra HD, ID Xtra SD, Viasat Nature, Trace Urban HD, Paramount Chanel, AXN Spin, Comedy Central, Eurosport HD, Animal Planet HD, AMC, TV Paprika, Motorvision HD.

Pentru a inregistra o emisiune accesam sectiunea Ghid TV, alegem un canal care are disponibila aceasta functie, selectam emisiunea dorita si apasam butonul inregistrare. Dupa aceea vom gasi emisiunea in sectiunea inregistrari.

Avem disponibila si functia de repornire, aceasta functie putand fi folosita in felul urmator: pe canalele unde este permisa aceasta functie putem pune stop si relua emisiunea de unde am ramas sau o putem relua de la inceput. Atuci cand urmarim prgramul dorit apasam butonul OK de pe telekomanda Box-ului, se afissaza caseta cu informatii despre canal. Ulterior apasam butonul Dreapta de pe telecomanda TV GO Box pentru a vedea mai multe si selectam Reporneste, urmand sa putem vedea programul de la inceput. Folosim butoanele Repede/ Inapoi/ Inainte/ Reda/ Pauza pentru a naviga la momentul dorit. Pentru a reveni in direct apasam butonul Inapoi de pe telecomanda si va aparea o casuta unde trebuie confirmata optiunea dorita.

O inregistrare este valabila intre 7 zile si 60 de zile, in functie de canal. Dispositivul TV GO Box se opreste folosind functia Oprire. Daca nu folosim aceasta functie si oprim doar tv-ul atunci dispozitivul TV GO Box se va opri singur dupa 2 ore. Acest interval de 2 ore il putem schimba din sectiunea – Setari – General – Oprire automata. Pentru a reseta dispozitivul TV Go Box apasam timp de 30 de secunde butonul Reset de pe telecomanda.

Informatii si utilizare TV GO Box Orange

Pentru a accesa lista de canale apasam butonul Sus al telecomenzii dispozitivului. Deconectarea de pe dispozitiv se face apasand butonul Stanga al telecomenzii dispozitivului, pentru a afisa meniul principal iar din sectiunea Setari – Dispozitive Conectate selectam device-ul marcat ca Acest Dispozitiv, apasam OK de pe telecomanda.

Conform site-ului Orange pretul unui dispozitiv TV GO Box este 215,90 lei iar livrarea se face in termen de 3-5 zile lucratoare, transportul fiind gratuit. Orange Romania ofera mai multe servicii cum ar fi: telefonie mobila, TV prin cablu si DTH, internet prin fibra optica, telefonie fixa.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII