DIN (From): asteptam stiri despre sezonul 3

DIN (titlu original: From) este un serial difuzat pe HBO MAX, creat de MGM+, care a obtinut nota 7,7 pe IMDb si detine locul 7 in randul celor mai populare productii. DIN cuprinde doua sezoane deocamdata, iar serialul nu a fost prelungit, dar nici anulat de catre producatori.

Serialul este incadrat la genurile science fiction si horror si a fost creat de John Griffin. Primul sezon a fost lansat la data de 20 februarie 2022, iar al doilea sezon la data de 23 aprilie 2023. Pe HBO MAX sunt disponibile 10 episoade din sezonul 1 si 8 episoade din sezonul 2, fiecare episod avand durata de 45 de minute.

Subiectul serialului DIN este un grup de rezidenti ai unui oras american de cosmar care ii prinde in capcana pe locuitori si pe cei care ajung acolo din intamplare. Rezidentii incearca sa scape, insa sunt amenintati de creaturile monstruoase care traiesc in padurea incojuratoare si de secretele pastrate cu strasnicie in inima orasului.

Din distributie fac parte actorii: Harold Perrineau (Boyd Stevens, fost veteran al razboaielor din Irak si Afghanistan, serif auto-proclamat si primar al orasului, care si-a pierdut sotia din cauza orasului si este instrainat de fiul sau, Ellis), Eion Bailey (Jim Matthews, sotul Tabithei si tatal lui Julie si Ethan, care, alaturi de Jade incearca sa gaseasca un mod de a scapa din oras), Catalina Sandino Moreno (Tabitha, sotia lui Jim, nou-venita in oras alaturi de familie, indurerata de pierderea mezinului familiei, Thomas), David Alpay (Jade Herrera, inginer software bogat care ajunge in oras odata cu familia Matthews, dar care are o atitudine aroganta fata de rezidentii orasului), Elizabeth Saunders (Donna Raines, lidera rezidentilor din Colony House, care traiesc separat de majoritate), precum si multi altii.

DIN (From): asteptam stiri despre sezonul 3

Harold Perrineau este un actor cunoscut pentru rolurile jucate in filmele si serialele de succes Lost (2004-2008; 2010), OZ (1997-2003), Fiii Anarhiei (2012), Recrutul (2019-2021). Actorul a primit pana acum 6 premii, dintre care mentionam premiul Outstanding Supporting Actor in a Drama Series in anul 2020, din partea Image Awards pentru rolul din Printre Degete. Acesta a mai castigat, in anul 2013. Premiul Best Supporting Actor in a Short Film din partea World Music and Independent Film Festival pentru rolurile din filmele Michael si The Championship Rounds.

Catalina Sandino Moreno este o actrita columbiana nominalizata la Oscar, cunoscuta din filmele Maria cea plina de har (2014), Cel mai violent an (2014), American Gothic (2016). Catalina Moreno a primit pana acum 17 premii pentru actorie, majoritatea pentru rolul din filmul Maria cea plina de har.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU