Windows 9 va fi disponibil pe 30 septembrie.

Microsoft a anunțat o conferință de presă pe 30 septembrie în cadrul căreia va fi prezentat și Windows 9. Chiar dacă va fi doar un Preview, Windows 9 va fi așteptat de mulți utilizatori. Varianta finală fiind lansată cel mai probabil la jumătatea anului 2015.

Windows 9 se pare ca va fi un sistem de operare lansat pentru a atrage utilizatorii care nu s-au putut adapta la Windows 8 și încă folosesc XP sau Seven. De această dată Microsoft a adăugat și un buton de start, chiar și un start iar interfața Metro nu mai există. Totuși nu s-a renunțat la aplicațiile ce sunt disponibile pentru variantele mobile (Windows Phone), acestea găsindu-se în căsuța de start.

Windows 9 va fi lansat pe 30 septembrie in cadrul unei conferinte de presa realizata de microsoft

Tot în noul Windows va fi disponibil și un centru de notificări (opțiune ce se găsește deja pe Windows Phone și prinde destul de bine utilizatorilor acestora). La fel va fi integrată și funcția Cortona.
Windows 8 este un sistem ce rulează destul de fiabil, cu o interfață grafică superbă și ușor de utilizat dar, din păcate a reprezentat un pas prea mare pentru utilizatorii ce erau obișnuiți cu Windows XP sau 7.  Microsoft trebuia să facă acest pas treptat și să nu renunțe așa ușor la butonul de start, buton ce este specific acestor sisteme de operare de la apariția lor.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.