Jiva – serial sud-african Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre trei productii noi Netflix, acestea fiind un serial sud-african, un reality show si o serie documentara.

Jiva! este o noua productie originara din Africa de Sud, aceasta fiind a 5-a productie africana Netflix. Serialul prezinta povestea dansatoarei Ntombi care constata ca dansul reprezinta biletul ei pentru a scapa de un loc de munca prost, de dramele din familie si de o viata amoroasa tumultoasa.

Noxolo Dlamini (Liberty – 2018) interpreteaza rolul principal insa in serial vom vedea si alti actori precum Stella Dlangalala, Tony Kgoroge (Invictus – 2009, Hotel Rwanda – 2004, Mandela: Long Walk to Freedom – 2013), Sne Mbatha sau Candice Modiselle.

Jiva – serial sud-african Netflix
Netflix va adauga primul sezon al serialului Jiva! joi, 24 iunie.
Daca sunteti interesati de alte seriale sud-africane, Netflix a lansat si Queen Sono (2020, pe IMDB a obtinut nota 6 din aproximativ 1000 de recenzii) si Blood & Water (2020, nota 6.4 din aproximativ 2000 de recenzii pe IMDB), ambele fiind productii originale Netflix.

Jafuri celebre – serie documentara Netflix
Jafuri celebre (Heist) este una dintre seriile documentare ce vor fi adaugate luna urmatoare pe Netflix. Desi nu are nicio legatura cu celebrul serial Money Heist (Fabrica de bani), fanii deja il compara cu acesta. Asa cum sugereaza si numele, seria prezinta diverse cazuri celebre de jafuri, de la milioane de dolari furate la bautura scumpa, vom vedea cum oamenii obisnuiti reusesc sa duca la final jafuri extraordinare.

Netflix va adauga Jafuri celebre pe 14 iulie 2021. O alta productie asemanatoare adaugata de Netflix anul acesta a fost Cel mai mare jaf de obiecte de arta din istorie (This is a Robbery: The World’s Greatest Art Heist), seria documentara lansata pe 7 aprilie a obtinut pe IMDB nota 6.5 din aproximativ 3.100 de recenzii.

Big Timber: Viata de cherestegiu – din 2 iulie pe Netflix
Acest reality show a fost lansat in Canada in octombrie 2020, fiind difuzat pe History Channel, si prezinta viata de zi cu zi si activitatile periculoase ale cherestegiului Kevin Wenstob. Impreuna cu echipa lui, Kevin isi duce munca la extrem incercand sa tina in viata o afacere de familie.
Netflix va adauga aceasta productie pe 2 iulie 2021.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.