Netflix confirma volumul 4 al serialului Dragoste, moarte & roboti

Dragoste, moarte & roboti (titlul original: Love, Death & Robots) este un serial de animatii cu durata mica de genuri diferite, precum: science fiction, horror, comedie si fantezie. Seria a fost creata de catre Tim Miller, producator de film american cunoscut si pentru productiile cinematografice Deadpool (2016) si Terminator: Dark Fate (2019).

Serialul animat a primit nota 8,4 pe platforma de streaming IMDb si are cota de popularitate 188 in prezent. Dragoste, moarte & roboti a primit nu mai putin de 13 premii Emmy, dar si premiul Cel mai bine editat serial animat in anul 2023 din partea American Cinema Editors si premiul Cel mai bine animat serial scurt in anul 2022 din partea Hollywood Critics Association Television Awards.

Desi serialul este produs de Blur Studio, fiecare episod este realizat de diverse studiouri de animatie din tari diferite. Proiectul a fost gandit initial sub forma unui film science fiction, dar diferentele de viziune dintre creatori si studiouri, precum si dorinta Netflix ca productia sa aiba forma unui serial, a dus la forma actuala a seriei animate.

Primul sezon al seriei Dragoste, moarte & roboti a fost lansat la data de 15 martie 2019, urmat de al doilea sezon la data de 14 mai 2021 si de al treilea sezon la data de 20 mai 2022. In cursul acestui an, Netflix va difuza volumul 4 al seriei animate Dragoste, moarte & roboti.

Netflix confirma volumul 4 al serialului Dragoste, moarte & roboti

Fiecare episod al serialului prezinta o actiune si o tema diferita de celelalte, dar aproape fiecare face referire la temele principale, si anume: dragoste, moarte si roboti. Spre exemplu, in primul episod actiunea este plasata intr-o Londra distopica, in care o tanara pe nume Sonnie participa la lupte underground alaturi de gladiatorul ei, Khanivore. Insa gladiatorul este de fapt o bestie bio-inginereasca controlata prin telecomanda.

Intr-un alt episod, un barbat ucide o femeie intr-o camera aflata in Hong Kong, iar apoi observa ca o femeie cu aspect identic a observant tot ce s-a petrecut. O urmareste si pe aceasta pentru a o ucide, insa episodul ne ofera un final complet neasteptat.

In rolul lui Bound God il ascultam pe actorul de voce Fred Tatasciore, cunoscut si din productiile Kung Fu Panda 2 (2011), Echipa America: jandarmul mondial (2004), Final Fantasy VII: razbunarea copiilor (2005), Family Guy, American Dad, Familia mea dementa (1999-2023).

Actorul a castigat premii din partea Behind the Voice Actors Awards pentru filmele Overwatch (2017), Testoasele Ninja (2017), JLA Adventures: Trapped in Time (2015).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.