Jocul calamarului: Provocarea – sezonul 2 Netflix

Netflix a adaugat pe 22 noiembrie primele episoade din Jocul calamarului: Provocarea (Squid Game – The Challenge), un serial realizat dupa Jocul calamarului, serialul sud-coreean care a ajuns faimos dupa doar un singur sezon. Jocul calamarului: Provocarea nu este sezonul 2 al serialului principal ci un serial separat.

In noul serial, 456 de jucatori intra intr-un concurs pentru a castiga marele premiu de 4.56 miliarde de dolari. Pe masura ce participa la diferite probe inspirate dupa Jocul calamarului, strategiile, aliantele si taria de caracter vor fi testate in timp ce competitorii vor fi eliminati.

In acest serial putem vedea actori mai putin cunoscuti precum Lexi Dali, Geoffrey Giuliano, Dylan Scanlon, Trey Plutnicki, Amber N. Bell, Eddie Morris, Phalisia Boothe, Joel Jay Lane, T.J. Stukes sau Amanda Alderson. Dintre acestia, Geoffrey Giuliano a avut un rol mic si in serialul principal Jocul calamarului.

Lipsa de experienta a actorilor si-a spus cuvantul, serialul a obtinut recenzii foarte slabe, multi acuzand performantele actorilor. Pe IMDb a obtinut o nota mica, 4.4 din peste 2500 de recenzii, avand indicele de popularitate 930. In Romania a ocupat rapid primul loc in top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix, fiind urmat de The Crown (ultimul sezon a fost adaugat recent) insa interesul ridicat poate fi datorita faptului ca multe persoane au confundat noul serial cu sezonul 2 al seriei originale Jocul calamarului.

Jocul calamarului: Provocarea – sezonul 2 Netflix

Primul sezon al noului serial va avea 10 episoade insa in acest moment sunt disponibile pe Netflix doar primele 5 episoade. Celelalte 5 vor fi adaugate in doua transe, insa nu avem inca informatii cand va fi disponibil integral sezonul.

Netflix nu a confirmat inca daca vom vedea sezonul 2 al serialului Jocul calamarului: Provocarea, este destul de devreme avand in vedere ca mai sunt doua transe de episoade de adaugat. Insa, daca recenziile vor fi in continuare slabe si abonatii vor renunta sa mai vizioneze serialul dupa 1 sau cateva episoade, sunt sanse ca serialul sa fie anulat.

Seria sud-coreeana Jocul calamarului a castigat 6 premii Emmy si sezonul 2 este asteptat de foarte multi abonati, fiind unul dintre cele mai apreciate seriale originale Netflix.

Voi ce parere aveti despre noul serial Jocul calamarului: Provocarea? Ar avea rost inca un sezon?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII