Oferta Digi – Mister. Actiune. Comedie. MAXPAK
Digi Romania continua sa lanseze diverse oferte atat pentru serviciile fixe cat si pentru cele mobile, desi reducerile si ofertele nu sunt neasteptate si au mai fost oferite in repetate randuri in trecut, pot fi utile pentru abonatii existenti sau viitorii abonati care doresc sa beneficieze de cateva reduceri.

Prima oferta vizeaza extraoptiunea Maxpak, la activarea acestei extraoptiuni clientii vor beneficia de reducere 50% pentru 4 luni. Desi nu se adauga perioada contractuala pentru aceasta extraoptiune, este bine de stiut ca reducerea se aplica pentru lunile 1, 2, 13 si 14, acest lucru se intampla pentru a evita dezactivarea extraoptiunii dupa perioada redusa. Astfel, daca doriti sa beneficiati de reducere pentru 4 luni, va trebui sa asteptati pana in luna 14. Totusi, nimic nu ne impiedica sa dezactivam extraoptiunea dupa primele 2 luni reduse, daca nu suntem multumiti de continutul oferit.

Oferta Maxpak este valabila pana pe 26 martie 2023. Activarea se poate face atat online cat si sunand la relatii cu clientii Digi sau intr-un punct de lucru RCS & RDS.

Oferta Digi – Mister. Actiune. Comedie. MAXPAK

O alta oferta este pentru abonatii noi care opteaza pentru servicii fixe sau mobile, acestia pot beneficia de reducere 50% la abonament in prima luna folosind codul reducere50. Abonarea trebuie sa se faca online, pe site-ul digi.ro, doar acolo poate fi aplicat voucherul de reducere.

Persoanele care doresc sa se aboneze la serviciile mobile Digi si porteaza un numar din alta retea vor beneficia de reducere la abonamentul mobil 50% timp de 6 luni, in cadrul ofertei Incredibil, dar Nelimitat. Perioada contractuala trebuie sa fie de 24 de luni iar oferta este disponibila pana pe 2 aprilie 2023.

Desi Digi ofera mai multe reduceri, cele mai mari beneficii sunt primite de abonatii Digi Mobil, operatorul continuand sa isi pastreze pozitia de lider in ceea ce priveste numerele portate in retea.

Voi ce parere aveti despre reducerile oferite in prezent de Digi?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

 1. Ofertele „Diji pisti tăt” sunt o frectie la piciorul de lemn.

  1. La mobil, reducere cateva luni in rest pauza…si la telefoane o Catastrofa (vb cuiva mai sus….cu avans exorbitant)

  2. La tv si net, oferte de ‘nerefuzat’…o luna, 2 si pa. In plus, la tv rupe posturi concurente sa-ti bage pe gat posturile lor. La net i-ti promite jdemii de giga viteza si cand ii suni sa reclami ca netul e sub,..i-ti baga placa ‘da,dar nu garantam viteza’ ! Cum??? Pai ori e ab cu net de 1000 ori e o vrajala?

  Cat priveste acoperirea gsm e sub-mediocra!

  • 1. La mobil nu ofera primele luni reduse (se reduc lunile 7-9 si 19-21) pentru a evita rezilierea abonamentului in perioada contractuala.
   2. La serviciile fixe nu prea au reduceri semnificative pentru ca nu duc lipsa de abonati, in localitatile in care sunt prezenti au multi abonati, cele mai mari reduceri s-au oferit de Black Friday, 50% reducere la abonament timp de 1 an. Totusi, sper sa continue Orange dezvoltarea infrastructurii de fibra optica si sa ofere reduceri mari cum au facut pana acum, concurenta e numai buna pentru abonati.
   Cat despre garantarea vitezei, niciun operator nu iti garanteaza viteza la abonamentele rezidentiale care sunt best-effort, uita-te la Vodafone ce „garanteaza”, te crucesti. La Digi am fost ajutat chiar daca viteza era peste cea mentionata pe site, ideea este sa nu suni la ei ci sa faci sesizare online pe site pentru a ajunge direct la departamentul tehnic. Ar trebui sa stii in 2023 ca niciun operator nu iti garanteaza viteza aceea de 1000, ci este „pana la” 1000 Mbps.
   De acoperirea Digi Mobil nu sunt nici eu multumit.

 2. Ma numesc catalin si am si eu o parere .ar fi bine sa puneți pe lînga oferte și telefoane de calitate fara avans de mii de lei si atunci o să aveți si clienți👈😊

  • Poti face o sugestie catre ei, mie mi se pare ok oferta cu telefoane mobile in rate, nu baga in preturi la fel de mult ca alti operatori. Totusi, ar putea fi mai multe modele disponibile si sa nu aiba probleme cu stocul.

 3. Oferta Digi mobil ieftină, acoperire 98 la suta dar semnal slab spre deloc,mai ales rural, n-am inteles cu investiție in infrastructura antene montate la greu dar semnal lasa de dorit,in schimb celelalte servicii merg super bine!

  • Nici eu nu am fost multumit de reteaua mobila Digi, motiv pentru care am trecut la Orange. Insa, de internet fix sunt foarte multumit. Posibil ca reteaua mobila sa functioneze necorespunzator din cauza cresterii foarte mari de abonati, ei in fiecare an au o crestere semnificativa. Totusi, sunt zone in care Digi Mobil functioneaza foarte bine.