Voucher reducere Digi
Digi Romania (RCS & RDS) a lansat astazi primele vouchere de reducere online prin care sunt oferite reduceri la abonament exclusiv pe site-ul Digi.

Pentru a putea utiliza voucherul de reducere trebuie sa ne abonam la unul sau mai multe servicii noi iar voucherul disponibil in acest moment ofera 50% reducere la abonament timp de 4 luni.

Utilizare voucher reducere Digi
Pentru a putea utiliza un astfel de voucher trebuie sa adaugam produsele dorite in cos iar inainte de plasarea comenzii introducem codul voucherului reducere50 pentru aplicarea reducerii. Reducerea se va aplica pentru fiecare serviciu adaugat.

Reducerea este disponibila doar pentru servicii noi, nu si pentru upgrade-uri sau pentru achizitia unor echipamente (telefoane mobile, routere sau alte echipamente). De asemenea, pentru a beneficia de reducere, perioada contractuala a serviciului nou trebuie sa fie de 24 de luni. Abonamentul redus se plateste in primele 4 luni.

Aceasta oferta este valabila in perioada 23 – 30 iunie 2022 insa nu ar fi exclus sa mai vedem astfel de vouchere si pe viitor. Nu se cumuleaza cu alte promotii.

Reamintim ca Digi are in desfasurare o alta oferta pana la finalul lunii iunie prin care abonatii care porteaza un numar de mobil din alta retea vor beneficia de 50% reducere la abonament timp de 8 luni. Oferta se numeste Incredibil, dar nelimitat, initial a fost lansata cu 50% reducere timp de 4 luni pentru serviciile noi insa de ieri beneficiile au fost dublate insa doar in cazul portarii unui numar.

Digi revine cu campania Doneaza viata

La inceputul lunii iunie, operatorul a anuntat a 6-a editie a campaniei Doneaza viata, organizata in parteneriat cu N-avem SANGE?! (Asociatia HEM), campanie al carui scop este de a promova donarea de sange. La Digi, luna iunie este Luna Donatorului.

Voi ce parere aveti despre ultimele oferte lansate de Digi? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

 1. pot linistiti sa ofer si 1 an gratis, nu imi fac abonament!
  semnal slab pe 4g,nu au 5g,raman cu yoxo, care daaca introduce si 5g este best buy+nu semnezi nimic pe 1 sau 2 ani, platesti lunar!

    • Asa cum dvs va spuneti parerea lasati si alte persoane sa isi exprime parerea. Daca in zona dvs nu functioneaza serviciul asta nu inseamna ca serviciul nu functioneaza deloc.

    • Formuleaza cum trebuie si lasa dezinformarile intentionate, daca nu ai tu nu inseamna ca Digi nu are 5G.
     Inteleg ca ai ceva cu firma asta dar nu inseamna ca este normal sa lasi intentionat informatii gresite, existand posibilitatea sa ii induci si pe altii in eroare.
     Este o diferenta intre reclama si a oferi informatii corecte.

  • Oferta Incredibil, dar nelimitat inca exista si se ofera 50% reducere la abonament timp de 8 luni in cazul portarii unui numar din alta retea. Voucherul se aplica pentru toate serviciile noi.

   • Dacă vreau sa portez un număr în rețeaua Digi se considera serviciu nou? Beneficiez de 8 sau 4 luni la portare? Se bat cap în cap promoțiile lor pe partea de telefonie mobila? Am o cartela Vodafone, cu gratie de peste 2 ani de zile (mereu îmi prelungesc valabilitatea cei de la Vodafone) și vroiam sa o trec pe Optim 2 sau 3 la Digi sa o am acolo de forma sa pot suna de pe ea

     • O sa portez numărul acela de Vodafone pe 1 an de zile sa nu-mi mai bat capul cu ofertele lor. Vad pe urmă ce o ieși.

    • Daca portezi un numar din alta retea fara un abonament nou, pe un abonament existent, nu primesti nimic.
     Daca portezi numar si optezi pentru un nou abonament, vei avea 50% reducere timp de 8 luni.
     Daca optezi pentru telefonie mobila fara portare sau pentru alte servicii, poti folosi voucherul si vei avea 50% reducere timp de 4 luni.