Jocul victimelor va continua cu sezonul 2

Jocul victimelor  (titlu in limba engleza: The victims’ game, in mandarina hanyu pinyin: Shuí Shì Bèihàizhě) este un serial taiwanez original Netflix de drama, crime si thriller aparut la data de 30 aprilie 2020. Primul sezon cuprinde 8 episoade cu durata de 62-69 minute in care un detectiv cu sindromul Aspenger descopera o legatura intre fiica sa instrainata si o serie de crime nerezolvate.

Detectivul Fang Yi-Jen lucreaza impreuna cu jurnalista de investigatii Hsu Hai-yin pentru a rezolva acest caz. Jocul Victimei este cel de-al patrulea serial original Netflix in limba mandarina, dupa Nowhere Man, Printesa Triadei si Mireasa fantoma.

Serialul a primit nota 7,3 pe platforma IMDb. Seria Jocul Victimelor a fost creata de Chien Shih-keng, scenarist nascut in Taiwan, cunoscut si pentru scenariile filmelor Get the hell out (2020), All you need is love (2015), Tag-Along (2015), Tag-Along 2 (2017). Acesta a  castigat premiul Golden Horse pentru cel mai bine adaptat scenariu, pe care il imparte cu John Hsu si Fu Kai-ling, pentru filmul Detention (2019).

Serialul a fost inspirat de bestseller-ul taiwanez A patra victima, scrisa de autorul de carti mistery taiwanez Infinity. Jocul victimelor a primit doua premii, astfel: premiul Best Newcomer in a Television Series pentru actrita Moon Lee din partea Golden Bell Awards, Taiwan si premiul pentru cel mai bun actor din partea Asian Contest Awards pentru actorul Joseph Chang.

In rolul principal joaca actorul Joseph Chang, care a mai jucat si in Girfriend Boyfriend (2012, Liam), Shi hun (2013, A-chuan), Women in Taipei (2022, Wu Chih-fu). Actorul taiwanez a castigat premiul pentru cel mai bun actor din partea Taipei Film Festival pentru rolul din filmul Girlfriend Boyfriend in anul 2012.

Jocul victimelor va continua cu sezonul 2

In rolul lui Hsu Hai-Yin joaca actrita Wei-Ning Hsu. Aceasta a mai jucat si in: Lesson in love (2022-2023, Meng-Yun Chen), The darker the lake (2022, Rebeka), Dear diary (2022), Un barbat indragostit (2021, Hao-Ting Wu).

Actrita de origine taiwaneza si italiana a castigat doua premii pentru actorie: premiul pentru cea mai buna actrita din partea Taipei Film Festival in anul 2016 si premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar din partea Golden Bell Awards, Taiwan, in anul 2015, pentru rolul din filmul 16 ge xia tian.

In rolul lui Chao Cheng-Kuan joaca Shih-Sian Wang, care a mai jucat si in: CSIC: I Hero (2015-2019, Lin Shih-Yao), Dream Raider (2020, Cheng Tian-Li) si multe altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.