Jocurile timpului – serial aventura TVR 1
TVR 1 pregateste redifuzarea unui serial spaniol de exceptie numit Jocurile timpului (El ministerio del tiempo / The ministry of time – 2015), serialul este de aventura, fantezie/SF cu note de comedie. Aceasta serie a mai fost difuzata de TVR 1 anul trecut, din mai 2020.

Rezumat serial Jocurile timpului
Trei persoane din diferite perioade ale timpului sunt recrutate de o organizatie misterioasa al carui scop principal este sa se asigure ca istoria Spaniei nu este schimbata. Un soldat din secolul 16, un student al secolului 19 si un medic al secolului 21 contribuie la aceasta misiune, fiecare avand competente valoroase care ajuta la crearea unei echipe fantastice.

Serialul este creat de Javier si Pablo Olivares iar in serial vom vedea actori precum Cayetana Guillén Cuervo (A Gun in Each Hand – 2012, The Grandfather – 1998), Juan Gea (Hospital Central – 2000), Francesca Piñón (Perfume: The Story of a Murderer – 2006), Jaime Blanch (La gran familia – 1962), Nacho Fresneda (a jucat alaturi de Juan Gea in Hospital Central), Aura Garrido (Aventurile capitanului Alatriste – 2015, The Body – 2012), Hugo Silva (a jucat impreuna cu Aura Garrido in The Body), Rodolfo Sancho (Isabel – 2011, Mar de plástico – 2015) si altii.

Cate episoade are serialul Jocurile Timpului?
Lansat in 2015, acest serial are 4 sezoane si 43 de episoade in total. Pe IMDB, serialul spaniol a obtinut o nota foarte buna, 8.2 din 4.525 de recenzii.

Jocurile timpului – serial aventura TVR 1
TVR 1 va incepe din nou difuzarea acestei serii SF miercuri, 12 mai 2021, urmand sa fie disponibil in fiecare miercuri si joi de la ora 23:00.

Daca ideea acestui serial vi se pare interesanta, Netflix difuzeaza un alt serial foarte asemanator numit Timeless, cu 27 de episoade difuzate intre 2016 si 2018, in care un trio format dintr-un soldat, un cercetator si o profesoara de istorie sunt recrutati de autoritati pentru a opri schimbarea istoriei. Personajele principale sunt Abigail Spencer, Matt Lanter si Malcolm Barrett iar serialul a obtinut pe IMDB nota 7.7 din 37.803 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Dacă Netflix nu ar percepe abonamente atât de scumpe și dacă ar existat posibilitatea achiziționării canalului într-un abonament, cum avem HBO la Telekom, ar fi ok. Altfel nici prin cap nu-mi trece să mă abonez la un canal, doar pentru un serial. 8,99 € pentru un singur canal, când eu dau pe pachetul Maxpack, 5 canale, cam același preț, spune multe. Românii nu fură bani, îi muncesc.

    • Va puteti abona la Netflix si prin operatori de telefonie mobila ca : Orange Vodafone. Este o diferenta foarte mare intre HBO si Netflix.Pe Netflix gasiti seriale si filme ce nu se gasesc pe tv.

    • Va puteti abona la Netflix la abonamentul Premium impreuna cu alte 3 persoane, urmand sa impartiti abonamentul la 4. In aceste conditii, abonamentul devine foarte avantajos si aveti calitate 4k.
      HBO GO este inclus la operatori insa va fi inlocuit in Romania cu HBO Max iar acela cu siguranta nu va mai fi inclus.