O randunica in furtuna – serial turcesc Dizi
Postul de televiziune Dizi anunta inca o noutate in grila de programe. Dupa serialul turcesc Regina Noptii, Dizi va aduce in premiera pentru Romania un alt serial turcesc de exceptie, este vorba de drama Kirlangic Firtinasi / O randunica in furtuna (2017).

Serialul O randunica in furtuna incepe pe Dizi din 10 februarie, de la ora 21:40. Postul va difuza cate un episod de luni pana vineri iar reluarea va fi de la ora 08:30. O randunica in furtuna spune o impresionanta poveste a doi copii despre care se crede ca ar fi frati gemeni.

Ulfet (Emel Colgecen) este o femeie maritata care ramane insarcinata cu un barbat care nu este sotul ei. Pentru a nu face familia de ras, Kudret (Fikret Kuskan), fratele lui Ulfet, ia copilul si il pune langa copilul sau si al sotiei sale, Meryem (Ebru Aykac), care nascuse si ea.

La sosirea sotiei sale de la spital, Kudret spune tuturor ca sotia a nascut doi copii gemeni. Anii trec, cei doi copii cresc, devin adulti, ei se numesc Sahin Turablogu (Ekin Mert Daymaz) si Hikmet Turablogu (Inanc Konunku). Ulfet nu stie adevarul.

O randunica in furtuna – serial turcesc Dizi

Asemanarea dintre cei doi copii este atat de mare incat nici Kudret, cel care a avut aceasta idee, nu poate sa ii deosebeasca. Singura care poate sa ii deosebeasca si stie care baiat este al lui Ulfet si care este al lui Meryem este bunica celor doi, Fikret Turablogu (Aysenil Samlyoglu), mama lui Kudret si Ulfet.

Pe actorul Fikret Kuskan (Kudret) telespectatorii romani l-au mai vazut in serialul Nemilosul Istanbul, difuzat in trecut de Kanal D.

Serialul O randunica in furtuna are 7 episoade, durata fiecarui episod este de doua ore. Dizi va difuza 22 de episoade iar pe IMDB a obtinut nota 6,1.

Dizi apartine companiei SPI detinuta de Canal+. Are licenta tematica de filme si seriale turcesti. Postul difuzeaza o serie de seriale apreciate atat in Turcia cat si in Romania, printre acestea mentionam Intrusul, Ezel, Ziua in care mi s-a scris destinul si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.