Johnny & Amber: Adevar sau minciuni? pe TLC
Postul de televiziune TLC va difuza in premiera in Romania un documentar interesant si controversat despre divortul a doi dintre cei mai cunoscuti actori din SUA, Johnny Depp si Ambert Heard. Documentarul in care este prezentat divortul dintre cei doi actori se numeste Johnny & Amber: Adevar sau minciuni? si va fi difuzat pe TLC pe 15 iunie, de la ora 21:55.

Documentarul are doua parti, in prima parte vom vedea cea mai aprinsa disputa juridica din ultimul deceniu dar si un caz de calomnie instigat de Johnny impotriva News Group Newspapers Ltd. In cadrul documentarului, telespectatorii vor vedea interviuri inedite cu cei doi avocati ai ambelor parti. Avocatii vor reexamina cazul care a fost extrem de mediatizat.

Procesul a avut loc in Marea Britanie. Telespectatorii vor vedea in cadrul documentarului probe extrem de interesante aduse de cei doi in fata instantei, cum ar fi: inregistrari video, fotografii, mesaje text si inregistrari audio. Cu ajutorul acestor dovezi, documentarul  doreste sa clarifice ce s-a intamplat cu adevarat si ce s-a scris ca senzational in tabloidele din Anglia. Nu in ultimul rand, este pusa sub lupa o problema extrem de intalnita in mai multe cazuri de divort si anume abuzul domestic.

Documentarul Johnny & Amber: Adevar sau minciuni va dezbate ambele variante, atat cea a lui Depp cat si varianta lui Amber. Cele doua parti ale documentarului vor fi difuzate una dupa cealalta, prima parte de la ora 21:55 iar partea a doua de la ora 23. Fiecare parte are durata medie de o ora.

Johnny & Amber: Adevar sau minciuni? pe TLC

TLC apartine companiei Warner Bros. Discovery, companie care si-a prezentat recent echipa de conducere. Compania a prezentat un grup de 6 directori care se vor ocupa de posturile TV din anumite taii. Iata care este echipa:

  • Alessandro Araimo – director general peste tarile Italia, Portugalia si Spania
  • Pierre Branco – director general peste Franta, Benelux, Orientul Mijlociu si Africa
  • Jamie Coke – a devenit director general peste Europa de Est, Europa Centrala, Tarile Baltice, Mediterana si Turcia
  • Hanes Heyelmann – este director peste Germania, Austria si Elvetia
  • Antonio Ruiz a devenit director peste Marea Britanie si Irlanda

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.