Jumatatea mea / Pe gustul meu – filme romantice DIVA
Postul de televiziune Diva va difuza in fiecare duminica doua filme romantice. Aceste filme incep de la ora 16 si vor fi difuzate unul dupa celalalt, in acest material vom detalia aceste filme.

Right in front of me / Chiar in fata mea (2021) – 8 mai, ora 16. Carly (Janel Parrish) se intalneste cu un fost prieten din facultate de care se indragosteste, insa nu are curaj sa ii spuna in fata. Carly ii cere sfatul lui Nick (Marco Grazzini). Nick este un ajutor de bucatar talentat si cu personalitate. Carly nu trebuie decat sa dea o sansa destinului si sa spuna da.
Filmul Chiar in fata mea are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Love on the Menu / Meniu cu dragoste (2019) – 8 mai, ora 18. Filmul Meniu cu dragoste spune povestea unui sef de bucatar care face un compromis pentru a-si salva afacerea de la faliment.
Meniu cu Dragoste are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Love to the Rescue / Petitor cu blanita (2019) – 15 mai, ora 16. Kate (Nikki Deloach) este o mama singura care are o fetita. Kate decide sa ii ia fetitei un catel de la magazinul de animale, problemele apar cand fetita lui Kate si baietelul lui Eric (Michael Rady), care este un tata singur, doresc acelas catelus.

Pentru a-i impaca pe cei doi copii, Kate si Eric decid sa imparta custodia catelusului. Astfel, se naste o adevarata poveste de dragoste intre cei doi parinti.
Filmul Petitor cu blanita are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb are nota 6,9.

Love and sunshine / Un catelusi pentru doi (2019) – 15 mai, ora 18. Aly (Danica McKellar) are grija de patrupedul lui Jake (Mark Deklin) care este soldat si de cate ori pleaca intr-o misiune ii lasa catelul lui Aly.
Filmul Un catelus pentru doi are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

My one & only / Jumatatea mea (2019) – 22 mai, la ora 16. Filmul Jumatatea mea spune povestea de dragoste dintre Stephanie (Pascale Hutton), o realizatoare tv, si Alex (Sam Page), care este fermier. Intre cei doi se infiripa o poveste de dragoste atunci cand Alex accepta ca Stephanie sa filmeze emisiunea la ferma sa.
Filmul Jumatatea mea are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Jumatatea mea / Pe gustul meu – filme romantice DIVA

A Feeling of Home / In inima Texasului (2019) – 22 mai, ora 18. Abby (Jonna Walsh) este o antreprenoare web care incearca sa isi ascunda originile texane pentru a castiga in afaceri. Toate planurile ei de a-si uita originile texane se naruiesc atunci cand tatal ei o suna si ii spune ca este bolnav.

Abby trebuie sa se intoarca la ferma tatalui sau pentru a-l ajuta. Acolo, Abby se reintalneste cu Ryan (Nathan Parsons) care este managerul fermei si fostul iubit al lui Abby din liceu.
Filmul In inima Texasului are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

Just my type / Pe gustul meu (2020) – 29 mai, ora 16. Filmul Pe gustul meu spune povestea de dragoste dintre un scriitor si o jurnalista. Totul incepe atunci cand Vanessa (Bethany Joy) obtine sansa sa ii ia un interviu lui Martin (Brett Dalton), care este un scriitor.
Filmul pe gustul meu are durata de o ora si 24 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Love of course / Dragostea desigur (2018) – 29 mai, ora 18. Amy (Kelly Rutherford) este o mama singura . Atunci cand fiica ei Cara (Makenzie Vega) pleaca la facultate, Amy isi va intalni marea dragoste prin profesorul Noe (Cameron Mathison), un tip carismatic.
Filmul Dragostea desigur are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.