Top telenovele cu actori cunoscuti – Netflix
In acest articol va vom prezenta seriale tip telenovela ce sunt disponibile pe platforma Netflix cu actori celebri din Mexic ce au jucat si joaca si in telenovelele difuzate la tv.

N-ai cum sa te ascunzi (You cannot hide – 2019). In acest serial tip telenovela joaca actorii Bianca Soto, Gabriel Poras si Eduardo Noriega. Monica (Bianca Sot) este casatorita cu un traficant de droguri din Mexic. Monica il denunta pe sotul ei la politie si fuge in Spania cu fata ei, schimbandu-si identitatea, dar acest lucru nu ii va aduce viata linistita pe care si-o doreste. Serialul are 1 sezon si 10 episoade.

Monarca (2019). In acest serial ii vom vedea pe: Irene Azuela, Juan Manuel Bernal si altii. Ana Maria (Irene Azuela) se intoarce in Mexic pentru a se ocupa de afacerea familiei (o afacere cu tequila) insa fratii ei nu sunt de acord cu decizia luata de tatal lor ca Ana sa conduca afacerea familiei. Astfel, pentru a o determina pe Ana sa renunte la conducerea afacerii, fratii ei vor recurge la tot felul de tertipuri mai putin corecte si legale. Serialul Monarca are 2 sezoane si 18 episoade.

Casa Florilor (The House of Flowers – 2018). In acest serial ii vom vedea pe Veronica Castro, Cecilia Suarez, Juan Pablo Medina, Isela Vega si altii. Serialul spune povestea familiei Moras care are o afacere de succes cu flori. In aparente, aceasta familie pare o familie fericita insa pe parcursul serialului vom decoperi ca nu este deloc asa si ca membrii familiei detin secrete ascunse. Casa Florilor are 3 sezoane si un total de 34 de episoade.

Ingobernable (2017). In acest serial ii vom vedea pe actorii: Kate del Castillo, Luis Roberto Guzman, Alberto Guerra si altii. Serialul ne prezinta viata si intamplarile Emiliei Urquiza, o femeie casatorita cu presedintele Mexicului. Viata Emiliei este perfecta pana in momentul in care descopera ca sotul ei are o amanta iar Emilia doreste sa divorteze. Intre cei 2 soti are loc o discutie in casa iar dupa un timp Emilia se trezeste cu un pistol in mana si cu sotul ei mort in casa. Speriata, ea fuge de la locul crimei in timp ce politia soseste la locuinta prezidentiala. Emilia este principalul suspect iar ea va trebui sa isi dovedeasca nevinovatia. Serialul are 2 sezoane si un total de 27 de episoade.

Top telenovele cu actori cunoscuti – Netflix

Doar doua mame (Daughter from another mother). Serialul a fost lansat in ianuarie 2021 si are 1 sezon si 9 episoade. In acest serial le vom vedea pe: Paulina Goto, Ludwika Paleta si altii. Serialul este o comedie  si spune intamplarile prin care trec 2 mame total diferite  care nasc in acelasi timp la aceasi clinica, iar fetele sunt schimbate intre ele din greseala la spital. Dupa un timp, cele 2 mame isi dau seama de greseala produsa in spital si hotarasc sa locuiasca impreuna cu fetele.

Jucandu-se cu focul (Playing with fire) 2019. In acest serial ii vom vedea pe: Margarita  Rosa de Francisco (a jucat in telenovela Cafea cu Parfum de femeie, aici o interpreteaza pe Martina), Jason Day, Gaby Espino, Laura Perico si altii. Serialul spune povestea unui barbat Fabrizio (Jason Day) care se intoarce in Columbia si va incepe o relatie amoroasa cu 3 femei de varste diferite, 2 dintre ele maritate si bune prietene. Serialul este filmat in Columbia, in zona unde se cultiva cafeaua. Acest serial are 10 episoade.

Acestea sunt doar cateva seriale Mexicane de tip telenovela interesante  ce se gasesc pe platforma Netflix.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.