Jurassic World: Tabara Cretacica – sezoanele 5 si 6
Minimax anunta ca a inceput vacanta si ca pe toata perioada acesteia, telespectatorii postului nu se vor plictisi pentru ca Minimax va difuza desene animate pline de aventura  care au rolul de a-i educa pe cei mici. Desenele animate difuzate de Minimax sunt distractive si promoveaza non violenta. Iata cateva recomandari din programul Minimax.

In fiecare zi, de la ora 09:05 dimineata, Minimax va difuza cate un film artistic animat. In perioada 23-30 iunie, Minimax difuzeaza filme artistice cu unul dintre cele mai indragite personaje. Acest personaj este indragit in special de fetite. In perioada 23 – 30 iunie vor fi difuzate filme artistice in care personajul principal este Barbie.

Jurassic World: Tabara Cretacica – in fiecare zi, de la ora 15. Serialul spune povestea a sase adolescenti ce isi petrec vara intr-o tabara sofisticata pe insula Nublar. Pe acea insula traiesc in captivitate si cativa dinozauri care, intr-o zi scapa din custile lor iar cei sase adolescenti sunt obligati sa lupte pentru a supravietui.

Serialul Jurassic World: Tabara Cretacica are 5 sezoane cu un total de 49 de episoade, fiecare episod are durata medie de 24 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,5. Serialul va avea o continuare, sezonul cu numarul 6.

Jurassic World: Tabara Cretacica – sezoanele 5 si 6

Pentru telespectatorii Minimax care nu au somn, postul le-a pregatit un program special. Acest program se numeste Nopti de vara si va fi difuzat in fiecare seara, de la ora 23:55 pana la ora 06:00 dimineata. In cadrul acestui program, telespectatorii Minimax vor urmari seriale ce vor transforma serile de vara in seri de petrecere.

In cadrul blogului Nopti de vara vor fi difuzate serialele: Bufnita SRL, Zorro, Cand eram de varsta ta, Surorile, Echipa Dronix, Talking Tom si altele.

Pentru luna iulie, Minimax a pregatit o surpriza pentru fanii celui mai simpatic inspector de politie si anume Inspectorul Gadget. In luna iulie, Minimax va difuza cel mai nou serial cu si despre Inspectorul Gadget. Este un remake facut intre anii 2015-2018 ce are doua sezoane si 52 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 22 de minute. Fiecare zi de vara va fi o zi plina de aventuri alaturi de Minimax.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII