Modificare pachete clienti Akta preluati de Digi
In urma tranzactiei Digi (RCS & RDS) – Akta, au fost efectuate mai multe modificari ale grilei de programe Akta, modificari in urma carora vor fi modificate inclusiv pachetele si extraoptiunile pentru televiziune.

Astfel, pachetele de televiziune se vor modifica in functie de zona, avand in vedere ca pachetele Digi sunt diferentiate in functie de mediu (urban sau rural). Acestea sunt noile pachete pe care clientii Akta le vor avea, in urma preluarii de catre Digi:

 • Digital (30 RON, zona urbana) -> echivalentul pachetelor Akta Digital Start, Akta HD, Akta Evolution si Akta Digital Hungarian
 • Digital Popular (25 RON, zona rurala) -> echivalentul pachetelor Akta Digital Start, Akta HD, Akta Evolution si Akta Digital Hungarian
 • Analogic Popular (21 RON, zona rurala) -> abonatii care detin un TV cu DVB-C receptioneaza (cel putin momentan) programele din pachetul Digital Popular, deoarece toate posturile din pachetul Digital sunt necodate
 • Maxpack (15 RON) -> echivalentul pachetului Akta Maxpak
 • Film Now (3 RON) -> inlocuieste pachetul Filmbox
 • Adult (1 RON) -> echivalentul pachetului Akta Energy

Digi ofera abonatilor sai si extraoptiunea 4k (5 RON, contine programele Digi 4k si Eurosport 4k) insa aceasta optiune nu este disponibila momentan abonatilor Akta.

Modificare pachete clienti Akta preluati de Digi

Asemenea serviciului de televiziune, vor fi modificate si pachetele serviciului de internet, vom actualiza acest articol in momentul in care vom avea informatii concrete in acest sens. In prezent, acestea sunt pachetele de internet oferite de Digi:

 • Urban: Fiberlink 300 (30 RON), Fiberlink 500 (35 RON), Fiberlink 1000 (40 RON);
 • Rural: Fiberlink Popular (17 RON), Fiberlink Gigabit Popular (25 RON);

In concluzie, grila de programe Akta si pachetele disponibile sunt modificate complet, dispar anumite extraoptiuni, ies programe din grila insa avem si plusuri (posturile Digi Sport, Digi Life, Digi World, Digi Animal World) si preturile mai reduse, in special in zonele in care Akta nu avea concurenta, zone in care preturile sunt considerabil mai mari.

Momentan nu avem informatii daca abonatii Akta vor primi o oferta personalizata sau reducere pentru a semna contractul cu Digi.
Voi ce parere aveti despre noile pachete disponibile abonatilor Akta?

Update 07.08.2020: Abonatii Akta care nu au semnat inca un contract cu Digi vor beneficia in continuare de urmatoarele pachete si extraoptiuni: Akta Digital Start, Extra-Baza Akta Digital, Akta Maxpak, Akta Energy, Akta Evolution, Akta Total Pack, Akta HD si Akta Digital Hungarian.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII

 1. Salut
  Ce trebuie sa fac sa pt sa vizionez film now, am sunat la digi și au activat programul dar nu pot sa îl vizionez, îmi apare mesajul de cam sa contactez RC akta.

  • Salut Vasile,
   Folosesti un smartcam sau un receptor, nu? Daca da, atunci lasa pe Film Now cateva minute si ar trebui sa ai imagine. Daca tot nu functioneaza, opreste receptorul sau televizorul (daca ai doar smart cam), reporneste-l si lasa-l din nou pe Film Now.

  • Nu a zis nimeni ca Akta dispare a doua zi de la preluare si ramane Digi. Conform angajamentelor trimise de Digi catre Consiliul Concurentei, dupa primii 3 ani 95% din abonatii Akta vor fi trecuti pe reteaua Digi. Deci, trecerea tuturor clientilor va dura peste 3 ani.

  • Aveti posturile Digi in grila? Daca da atunci a fost preluata si la dvs. Daca platiti factura la Akta asta nu inseamna ca nu a fost preluata si la dvs, ci veti plati factura la akta pana cand va veni un agent de teren digi sa semnati contractul.

 2. Bună seara! Sunt client Digi RCS-RDS pentru televiziune și am abonament de la AKTA pentru internet. Este posibil să primesc o ofertă? Mulțumesc!

  • Buna seara,
   Sunt mentionate in articol, mai sus, abonamentele de internet Digi.
   Cat despre oferta, veti fi contactata de un agent de teren cand vor ajunge agenti in zona dvs.